Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Jedno drugom suđeni

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Jedno drugom suđeni

Autor: | 25/07/2011

0

Ljubav jednog od najromantičnijih parova naše javne scene, Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević, i pored rastanka od godinu dana, dobila je srećan epilog. Naime, iako su se jedan od najpoželjnijih glumaca mlađe generacije i pevačica zanosnog glasa trudili da svoju vezu, koja se razbuktala poslednjih meseci, sakriju od očiju javnosti, nisu uspeli u tome. I ne samo to, ovo dvoje talentovanih ljudi za šest meseci postaće roditelji, a Jelena će bebu doneti na svet u beogradskoj bolnici “Narodni front”.
Iako su posle konačnog raskida medijima saopštili da su stavili tačku na svoju vezu, Jelena i Ivan su se povremeno viđali. Tako je glumac, pokušavajući da se sakrije od medija, prošle godine prisustvovao koncertu svoje bivše, odnosno sadašnje drage. Susrete su intenzivirali poslednjih mecesi kada je “ranjeni orao” završio emotivnu vezu sa balerinom iz Pančeva Lidijom Novaković.
Budući da su im se poslovni odlasci u Kanadu “slučajno” poklopili, očigledno je da su mladi umetnik i Jelena u toj zemlji zajedno boravili, gde su, izvesno, i učvrstili svoje emocije.
Balerina Lidija još krajem zime je prestala da dolazi u Ivanov stan u centru Beograda. Poslednja tri meseca Jelena je počela sve češće da ga posećuje i pošto se nisu razdvajali preselila se kod njega. Sve to vreme bili su obazrivi, Jelena se prilikom ulaska u njegovu zgradu bojažljivo okretala, plašeći se paparaca. Poslednjih mesec dana ponašali su se krajnje slobodno, pa su više puta viđeni da se drže za ruku. Početkom prošle nedelje otputovali su na odmor.
Budući da su popularnom glumcu i pevačici mobilni telefoni bili nedostupni, Jelenin otac Dragan radosno se nasmejao kada mu je magazin "Hello!" čestitao zbog prinove.
- Hvala vam puno. Ali, Jeca je trenutno na odmoru. Te stvari ja ne smem ništa da vam komentarišem - ljubazno je za magazin “Hello!” izjavio Dragan Tomašević.
Ni Bosiljčićevi prijatelji, sem radosti i sreće koju su sa nama podeli, nisu bili raspoloženi da javno daju izjave. Budući da su se veoma zbližili tokom snimanja serija “Ranjeni orao” i “Nepobedivo srce”, saznali smo da će Sloboda Mićalović najverovatnije biti kuma Jeleninom i Ivanovom detetu.
Ljubav Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević započela je neposredno pred “Evrovizijsko takmičenje” maja 2008. godine. Glumac je svim srcem navijao za Jelenu koja je našu zemlju te godine predstavljala na ovoj prestižnoj muzičkoj manifestaciji.
- Bilo je to 23. maja, veče uoči “Evrovizije”. Otišao sam na generalnu probu pošto zbog predstave nisam mogao da idem na takmičenje. Odlučio sam da Jeleni pružim podršku i da joj priđem. Tom prilikom bio sam veoma uporan, ali i direktan - objašnjavao je Ivan Bosiljčić kako je započela njihova veza. Jelena ga je oduševila jer je uspela da njegovu duhovnost izdvoji kao vrlinu.
Njihova veza sve do raskida, sredinom juna 2009. godine, bila je pod budnim okom javnosti. Od rastanka, mediji Jelenu nisu dovodili u vezu ni sa jednim momkom, dok se Ivan u javnosti pojavio sa dve nove devojke. Na kraju se ispostavilo ono u šta su mnogi verovali kada su prvi put popularnog glumca i pevačicu videli zajedno - da su jedno drugom suđeni.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti