Ivan Bosiljčić: Čekajući najradosniji dan

Ivan Bosiljčić: Čekajući najradosniji dan

Autor: | 19/12/2011

0

Uspešni glumac Ivan Bosiljčić, koga domaća publika trenutno gleda u popularnoj seriji „Nepobedivo srce“, pred kraj decembra održaće svoj pedeseti muzičko-poetski nastup pod nazivom „Ljubav je samo reč“ u pozorištu „Madlenianum“. To će ujedno biti i poslednji nastup, bar za sada, ovog šarmantnog umetnika koji je poslednje dve godine punio sale širom zemlje i uveseljavao sve romantične duše koje veruju u ljubav.
- Posle dve godine druženja sa publikom moraću da napravim malu pauzu iz opravdanih razloga, jer ću uskoro recitovati i pevušiti jednoj novoj curi koja će tek doći na ovaj svet. Gostovanja ću pamtiti po tome što sam sa svakog nastupa odlazio srećan, jer sam uvek iznova uspevao da podsetim i sebe i publiku da ljubav postoji, ne samo u poeziji i muzici nego svuda oko nas, sada i uvek. Uveliko spremam novi program sličnog karaktera, jer postoji još mnogo sjajnih muzičkih i poetskih komada koji vape da budu izvedeni - počinje priču popularni glumac koji sa svojom suprugom, pevačicom Jelenom Tomašević, u januaru sledeće godine očekuje kćerku.
- Još ne znam da li će supruga biti u publici jer sve zavisi od toga kako se tog dana bude osećala, a može da se dogodi da do tada postanemo i roditelji. No, i ako ne bude u „Madlenijanumu“, ona zna koje delove koncerta posvećujem samo njoj.
Ovaj markantni umetnik koji je u septembru uplovio u brak sa lepom pevačicom uživa u bračnom životu i slatkom isčekivanju prinove, a u slobodno vreme sa suprugom uglavnom razmišlja o imenu koje bi najlepše pristajalo njihovoj devojčici.
- Kada sam saznao da ću postati otac, dobio sam više radosti i snage za  životom i smehom. Moja supruga je trudnica koja nema gotovo nikakve prohteve i njeno blagosloveno stanje protiče mirno. Bez obzira na to, ja sam stalno poput „zapete puške“, pa to često unosi dozu komike u celu našu situaciju - objašnjava Bosiljčić.
- Iako ćemo uskoro postati roditelji, nismo ni na tragu odluke koja se tiče imena za našu devojčicu. Umesto da smanjujemo spisak, on se u našem slučaju svakim danom povećava, ali šta da se radi kad su sva srpska imena prelepa.
Osim što ga novine u privatnom životu čine neizmerno srećnom, Ivan je i  poslovno veoma uspešan, pa ga tako raduje i činjenica što je serija „Nepobedivo srce“, u kojoj tumači glavnu ulogu, najgledanija na domaćim kanalima.
- Često se dok pratim seriju prisećam brojnih anegdota sa snimanja. Ljudi iz moje okoline uživaju da slušaju kako su Sloboda Mićalović i Nela Mihajlović bežale od mrtve bube koju sam samo za njih izvukao iz paučine ili kako je više od stotinu obožavalaca u Vršcu prekinulo snimanje, skandirajući „Hoćemo autogram“ i nisu dali da se nastavi dok im glumci nisu udovoljili. Bilo je interesantno i kada je Sloboda za potrebe scene popila celu kriglu piva iz cuga, i to ne jednu nego dve - otkriva atraktivni glumac koji će predstojeće novogodišnje i božićne praznike provesti sa suprugom kod kuće.
- Radujem se predstojećim praznicima, koje ćemo Jelena i ja provesti očekujući blagoslov najveći od svih - zaključuje Bosiljčić.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti