Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Dva slavlja povodom venčanja

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Dva slavlja povodom venčanja

Autor: | 20/09/2011

0

Posle venčanja obavljenog u crkvi „Svete Trojice“ u Gornjem Milanovcu, kada su se pred Bogom zakleli na večnu ljubav i vernost, glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević organizovali su dva svadbena veselja u restoranu „Rejnbou“ u Beogradu. Prvo veselje organizovano je 29. avgusta kada su rodbina i porodični prijatelji iz unutrašnjosti prisustvovali sklapanju građanskog braka. Ovaj svečani događaj mladenci nisu mogli da sakriju od očiju javnosti. Drugo slavlje, koje je upriličeno 6. septembra, bilo je namenjeno prijateljima i kolegama iz sveta glume i estrade i takođe nije moglo da prođe nezapaženo.
Iako su uložili sve napore da se na dan svadbe u prestižan beogradski restoran na Čukarici ušetaju kradom da bi izbegli fotografske objektive, ekipa magazina „Hello!“ ipak je uspela da to veče ovekoveči tajanstvene mladence.
Popularna pevačica iz Kragujevca i šarmantni glumac napustili su stan u centru grada u kome zajedno žive oko šesnaest časova. Početak svadbene žurke u restoranu „Rejnbou“ bio je zakazan četiri sata kasnije. Po odlasku iz svog doma, mladenci su se najpre odvezli do hotela „Kristal“ koji su napustili jedan sat kasnije.
Jelena i Ivan su u restoran, gde je bilo organizovano njihovo veselje, ušli sa sporedne strane hotela kako bi izbegli hordu novinara i fotoreportera koji su ih čekali ispred glavnog ulaza. Ivan je bio elegantna u svečanom odelu, dok je Jelena ponela belu haljinu sa šljokicama.
Prvi gosti počeli su da pristižu već petnaest minuta posle dvadeset časova. Vidno raspoložen za fotografisanje bio je pevač Željko Joksimović i njegova verenica Jovana Janković, koji su stigli u društvu Željkove kćerke Mine. Za razliku od njih, pognute glave u beogradski restoran utrčali su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, kao i njihove kolege Marinko Madžgalj i njegova nevenčana supruga Dubravka Mijatović. Veliku pažnju izazvao je dolazak Emine Jahović, koja je novinarima poverila informaciju da je kao svadbeni poklon svojoj drugarici Jeleni Tomašević spremila zlatan privezak u obliku krila anđela, trenutno modni hit u Turskoj. Za njima je došao i pevač Sergej Ćetković u pratnji prelepe supruge Kristine.
Za dobru atmosferu bio je zadužen „Kreativ bend“, koji je na početku svadbene žurke svirao strane hitove, a oko ponoći, posle iznošenja torte, začuli su se prvi taktovi narodne muzike kada su svi prisutni skočili na podijum. Mnoge zvanice su se latile mikrofona, a među njima glasom su se istakli glumica Ivana Knežević i Mina Lazarević. Pesmom je goste obradovala i mlada, kao i njen suprug Ivan. Kraj bio je rezervisan za desetak balada koje je otpevao pevač Saša Kovačević.
Negde oko četiri sata ujutru Jelena i Ivan su, u pratnji četiri telohranitelja koji su ih štitili od upornih fotoreportera, napustili restoran i odvezli se u pravcu hotela „Kristal“ gde su imali reprizu prve bračne noći.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti