Novi album Svetlane Cece Ražnatović - "Ljubav živi"!

Novi album Svetlane Cece Ražnatović - "Ljubav živi"!

16/05/2011

0

Novi album folk dive Svetlane - Cece Ražnatović, koji nosi naziv “Ljubav živi”, biće u prodaji već od 17. juna. Ceca je pesme snimila u najvećoj tajnosti u studiju kompozitora Aleksandra Milića Milija, koji je i radio svih devet numera, dok je za tekstove i ovog puta bila zadužena Marina Tucaković.
- Ceca i ja smo sudbinski povezane. Od momenta kada je prvi put kročila u moju kuću postale smo kao nokat i meso. Savršeno se razumemo, osećamo jedna drugu. Mnogo volim da pišem za nju, jer joj se veruje kada peva, pa imam prostora i da svoje misli i osećanja kažem kroz njene pesme. To je za mene kao umetnika veoma bitno. U svim životnim situacijama Cecu nepogrešivo osećam i znam na koji način da pišem za nju – rekla je Marina za novi broj tabloida “Svet”.
Ceca je zajedno sa svojim timom odlučila da prva pesma koju će publika imati prilike da čuje već 30. maja, kada će na Milijevom sajtu biti odobren download, bude “Šteta Za Mene”. Album nosi naziv “Ljubav Živi” po pesmi za koju je uz kompoziciju i tekst uradio Mili, a Cecina omiljena pesma sa novog albuma je “Sudbine Kod”. Na omotu albuma neće biti Cecine slike, već samo njeno ime, naslov albuma i potpis “Miligrama”, koji će i objaviti album.

Izvor: Svet

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti