Ceca Ražnatović: Ekskluzivne fotografije sa snimanja novog spota

Ceca Ražnatović: Ekskluzivne fotografije sa snimanja novog spota

Autor: | 16/06/2013

0


Prethodnog vikenda Svetlana Ceca Raznatović snimila je spot za pesmu "Da raskinem sa njom" sa novog albuma "Poziv". Već po prvim utiscima ovaj veoma atraktivan i visokobudžetni spot će biti po meri brojne publike najveće muzičke zvezde u Srbiji.
Ekranizaciju ove kompozicije, koju je napisao Damir Handanović na tekst Marine Tucaković, potpisuje Miloš Nadaždin, dok je za Cecin vizuelni identitet bio zadužen Stefan Orlić, za šminku Dušan Lazić, a frizuru Svetlana Bubanja Bucka.

ceca 4

Veoma zanimljiv spot snimao se dva dana uz pedeset statista, a jedna od lokacija seta bila je "OMV" benzinska stanica. Zbog snimanja koje je bilo vrlo zahtevno, ista je bila celu noć zatvorena. Radnja video-klipa počinje na benzinskoj stanici scenom kako Ceca u svoj automobil toči najkvalitetniji benzin "Maxx motion 100". Okosnica priče je prevarena žena, koju folk diva tumači, a koja na "OMV"-u ugleda svog partnera sa drugom devojkom i počinje da ga prati...

ceca 2

Pored Cece, u glavnoj ulozi je Derek Žugić, mladić našeg porekla, nekadašnji profesionalni bokser, a danas model. Poznat je po tome što se pojavljuje u Šakirinom spotu "Waka waka", kao i u video-klipu pevačice Toni Brekston.  Premijera spota se očekuje u toku nedelje, a o tačnom terminu iste ce Ceca obavestiti svoju publiku preko najmasovnije grupe na Fejsbuku koja ima preko 600.000 članova i zvaničnog Tviter naloga.

ceca 1

O novom spotu, Ceca kaže:
- Reakcija publike je sledeće što čekam, ali sve do sada je bilo perfektno, od saradnje sa kompanijom OMV pa do dvodnevnog snimanja. A, spot najjednostavnije opisala kao potpuno različito i do sada izdanje u kojem nisam viđena.

 ceca 6

ceca 7

ceca 9

ceca 10

 

Autor: Dragan D. Kecman,  Life Content
Foto: Miloš Nadaždin
(zabranjeno prenošenje i korišćenje informacija i fotografija bez pismene dozvole autora)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin