Marko Miljković: Susret preko oglasa, ljubav uživo

Marko Miljković: Susret preko oglasa, ljubav uživo

Autor: | 13/04/2012

0

Voditelj i didžej, srcelomac iz prve sezone "Velikog brata" Marko Miljković bio je i učesnik rijalitija "Parovi" na "Hepi" televiziji. Ovog puta nije mogao da osvaja ženska srca jer mu je društvo pravila devojka Dea Tošić, koja do sada nije učestvovala ni u jednom rijalitiju, ali je na nagovor svog voljenog pristala da potpiše ugovor i oproba se u ovoj avanturi. Dea je lepa, omiljena u društvu i on uživa pored nje, što primećuju ukućani, ali i gledaoci. Lako su se snašli u zatvorenom prostoru jer se mnogo vole, ali uprkos obostranoj privrženosti, dolazilo je i do svađa zbog Markove ljubomore koju ponekad ne može da kontroliše. Učesnik ovog glamuroznog rijalitija često je kritikovao svoju devojku Deu kada je zavodljivo igrala pred svima, ali je i stalno ljubio, mazio i grlio.
U razgovoru za magazin "Hello!" šarmantni par priznaje da se mnogo vole i da su jedno drugom idealni partneri. Marko kaže je svoju devojku slučajno upoznao preko oglasa:
- Imao sam jednu staru miksetu koja je skupljala prašinu. Posle godinu dana rešio sam da je prodam i dao sam je u oglas. Dea se javila i zavela me svojim simpatičnim glasom, tako je sve počelo. Dopala mi se na prvi pogled, počeli smo da se družimo, izlazimo i da sve češće provodimo vreme zajedno. Osvojio me njen fizički izgled, a posle nekoliko dana druženja shvatio sam da mi se dopada i njena ličnost, duhovita je, vesela i iskrena. Imamo mnogo tema za razgovor, a bavimo se i istim poslom,i ona je didžej - u dahu kaže miljenik mnogih tinejdžerki.
- Zajedno smo pet meseci, a naša veza je puna ljubavi, poštovanja, poverenja i iskrenosti. Boravak u vili je učvrstio naš odnos. Ljubomoran sam u granicama normale i siguran sam da je Dea idealna partnerka za mene - priznaje Marko.
Lepa i zgodna Dea koja je osvojila Markovo srce priznaje da je i ona ljubomorna.
- Znam da budem ljubomorna iako nemam razloga za to, Marko me poštuje i ne priređuje mi ljubomorne scene. Za mene je on idealan partner, neiskvaren je i dobar čovek, što je najvažnije. Inteligentan je, duhovit i za mene najlepši. Samouveren je, ume da voli. Pravi je muškarac i u svakom trenutku zna šta hoće. Ljubav mu pokazujem svakog dana na razne načine. Marko u mom pogledu vidi sve, a trudim se da ga obasipam pažnjom, poljupcima i zagrljajima - iskrena je Dea.
U salonu luksuzne vile Marko i Dea su se neprestano ljubili, neobazirući se na to što pored njih sede ostali gosti vile. Mnogi ih smatraju idealnim mladim parom koji ne krije emocije. U vilu su ušli da bi promovisali svoj posao.
- Prošlo je pet godina otkako sam bio u rijalitiju. Poželeo sam da ponovo testiram sebe i usput promovišem sebe, i posao, i muziku kojom se bavim. Do sada ni u jednom rijalitiju nije pobedio skladan par, zato i nemam očekivanja. Ne razmišljam o pobedi, ali ćemo dati maksimum. Meni je sa Deom lepo i ništa ne bih menjao. Smatram da smo prirodni, grlimo se i ljubimo kao što bismo to radili i u spoljnom svetu. Ne vidim ništa loše u tome. Mladi smo i volimo se - kaže na kraju razgovora Marko Miljković.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti