Nemanja Stevanović: Ljubav po meri

Nemanja Stevanović: Ljubav po meri

Autor: | 01/06/2012

0

Dve godine od raskida ugovora sa „GrandomNemanja Stevanović se vratio u produkcijsku kuću koja mu je obezbedila izlazak iz anonimnosti. Na poziv direktora najveće produkcije na Balkanu Saše Popovića  održan je sastanak na kome je dogovorena ponovna saradnja. Pevač, koji je snimio jedan album i nekoliko singlova, zadovoljan je i srećan što će ponovo stati na scenu na kojoj je pre pet godina napravio prve estradne korake.
- Kada me je pozvao jedan od menadžera „Granda“, sa kojim sam ranije sarađivao, i saopštio da Saša Popović želi da dođem na sastanak, pomislio sam da je reč o skrivenoj kameri. Brzo sam shvatio da mi je poziv stigao od ozbiljnog čoveka, koji se nikada ne bi sa mnom šalio na takav način. Sastao sam se sa Sašom Popovićem i naš razgovor je protekao u prijatnom tonu, a pošto mi je ponudio odlične uslove koje nisam mogao da odbijem, potpisali smo novi ugovor -  kaže Nemanja koji je potražio savet o novom poslovnom poduhvatu od bliskih ljudi.
- Ovaj potez niko nije očekivao, svi su iznenađeni. Nisam imao previše vremena da razmišljam, ali sam se ipak konsultovao sa saradnicima i roditeljima. Želeo sam da čujem i njihovo mišljenje.
Pored zadovoljstva na poslovnom planu, za Nemanjin osmeh zaslužna je i njegova devojka Jelena Filipović. Lepa Leskovčanka osvojila ga je prošlog septembra, od kada traje njihova veza. Donedavno pevač je uspešno krio da je svoje emocije poklonio dvadesetdvogodišnjoj studentkinji odnosa sa javnošću na univerzitetu „Megatrend“, ali kako su sve češće počeli da se pojavljuju po beogradskim restoranima, držeći se za ruke, sasvim je jasno da je zaljubljen.
- Ne mogu da kažem da sam Jelenu hteo da sakrijem, već sam ćutanjem hteo da sačuvam našu vezu. Želim da sačuvam privatni život, jer to što sam ranije o svemu javno pričao skupo me je koštalo. Jelena me je u potpunosti osvojila. Upoznali smo se pre osam meseci na jednom splavu na kome sam nastupao, a ona je te večeri slavila rođendan. Primetio sam je u masi ljudi, pažnju mi je privukla prelepim izgledom. Rekao bih da su se tada rodile obostrane simpatije, jer je i ona mene gledala. Posle nekoliko dana ponovo smo se sreli, prišao sam joj i tako je počela naša priča - sa osmehom na licu govori miljenik ženskog dela publike.
- Jelena i ja savršeno funkcionišemo i tvrdim da sam konačno pronašao pravu osobu. Ona me u potpunosti ispunjava. Upućena je u moj posao, pred njom nemam tajni, znači mi njeno mišljenje i zbog toga o svemu razgovaramo. Ona je divna, kulturna i lepo vaspitana, ona je sve ono što meni treba - sa mnogo žara o svojoj izabranici govori Nemanja.
I pored toga što su njihove emocije jake, zaljubljeni par još ne planira zajednički život. Jelena živi u Nemanjinom komšiluku,što im znači jer mogu mnogo vremena da provode skupa. Brineta koja je zarobila srce tridesetogodišnjeg pevača bavi se manekenstvom, ali njen dečko ne želi da je angažuje za neki od spotova koje planira da snimi.
- Jelena je posvećena studiranju, a manekenstvom se bavi iz hobija. Ima moju podršku, ali za sada nećemo sarađivati, više ne mešam karijeru i ljubav. Posle svega što mi se dogodilo siguran sam da emocije i posao treba razdvojiti - kaže pevač koji je imao priliku da upozna roditelje svoje izabranice koji su na njega ostavili pozitivan utisak.
- Jelena je iz Leskovca i zajedno smo išli u posetu njenim roditeljima. Odlično su me prihvatili. Zadovoljni su jer znaju da dok god je njihova kćerka sa mnom nemaju razloga za brigu. I ja sam nju upoznao sa mojim roditeljima koje je oduševila - kaže na kraju povratnik u „Grandovo“ jato.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti