Nemanja Stevanović: Godina ispunjena nežnošću i razumevanjem

Nemanja Stevanović: Godina ispunjena nežnošću i razumevanjem

Autor: | 26/09/2012

0

Popularni pevač Nemanja Stevanović i njegova devojka Jelena Filipović, studentkinja "Megatrend" univerziteta, nedavno su proslavili prvu godišnjicu veze. Tim povodom skladni par bio je na romantičnoj večeri gde su uz ukusnu hranu i dobro vino obeležili ovaj za njih značajan datum.
- Nismo želeli veliko slavlje povodom godišnjice jer smatramo da nema potrebe za time. Taj dan smo proveli zajedno, a uveče smo bili na romantičnoj večeri - počinje priču za magazin "Hello!" Nemanja.
- Imam mnogo obaveza, kao i Jelena, a nedavno smo pravili slavlje i povodom njenog rođendana, tako da smo odlučili da sada to bude samo naša intimna proslava.
Šarmantni muzičar i atraktivna studentkinja prvi put su se sreli prošle godine na poznatom prestoničkom splavu „River“, gde je Stevanović nastupao, dok je njegova partnerka te večeri slavila svoj dvadeset prvi rođendan.
- Već te večeri Jelena mi je privukla pažnju svojim lepim i prijatnim izgledom. Slali smo jedno drugome male signale, ali se tom prilikom nismo upoznali. Posle nekoliko dana nastupao sam na splavu „Blejvoč“, gde je opet bila sa društvom. Čim sam završio posao, odlučio sam da joj priđem. Malo smo porazgovarali i shvatio sam da je reč o veoma kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci. Razmenili smo brojeve telefona, dogovorili prvi sastanak i tako je sve krenulo - tvrdi nekadašnji učesnik rijalitija „Farma“ i otkriva čime ga je sadašnja partnerka osvojila.
- Ona je osoba koja je umerena u svemu, a meni je upravo i potrebna takva devojka. Osim toga, veoma je pametna, nežna, vaspitana i obrazovana, tako da slobodno mogu da kažem da je ona moj najbolji izbor. I pored toga što je mlađa od mene osam godina, veoma je zrela i ta razlika u godinama se nikada nije osetila u našem odnosu - iskren je Stevanović, koji za sada ne planira zajednički život sa svojom izabranicom.
- Naša veza je jako lepa i odlično nam ide ovako, tako da nemamo velike planove kao što su veridba ili zajednički život. Jednostavno, smatramo da ono što je dobro ne bi trebalo menjati i ne treba svaku vezu pretvarati u brak.
Zaljubljeni par je letovanje proveo u Crnoj Gori, a Nemanja je zbog posla tamo više puta odlazio i sam.
- Tokom leta sam uglavnom nastupao u Beogradu, na splavovima „River“ i „Blejvoč“, a imao sam nekoliko koncerata i u Crnoj Gori. Nemam običaj da Jelenu vodim kada negde putujem poslovno, jer bi to isto bilo kao kada bi neko ko radi u banci poveo svoju devojku da sedi sa njim za šalterom. Nas dvoje smo bili deset dana na moru u periodu kada nisam imao obaveze i bilo nam je jako lepo - tvrdi pevač koji od jeseni ima velike poslovne planove.
- Krajem oktobra planiram da objavim singl „Nigde me nema“, čiji će autori biti Dragiša Baša i Dejan Abadić koji su mi radili i pesmu „Neko poput tebe“, koja je doživela veliki uspeh. Drago mi je što sam naišao na saradnike koji su na pravi način shvatili šta želim i šta najbolje kao pevač mogu da iznesem. Planiram da početkom narednog meseca snimim i spot za novu pesmu, tako da će kompozicija u trenutku kada bude bila objavljena imati i svoju ekranizaciju. Osim toga, očekuju me i mnogobrojni nastupi kako u Beogradu tako i širom Evrope - kaže na kraju za magazin "Hello!" Nemanja, koji je posle proslave godišnjice veze sa prijateljima otišao u obilazak Rumunije motorom.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još