Nemanja Stevanović: Naučio da voli sebe

Nemanja Stevanović: Naučio da voli sebe

Autor: | 03/11/2011

0

Šarmantni pevač Nemanja Stevanović odlučio je da stavi tačku na priče o bivšoj devojci i više ne želi da priča o njoj, jer smatra da je to ispričana priča koja nema nastavak. Posvetio se muzici i snimio je novi singl za "Siti rekords". Dugo najavljivana pesma zove se “Uzmi ili ostavi”, a Stevanović u svojoj pesmi poručuje da noću luduje i da nikada ne tuguje. Vidno raspoložen, u razgovoru za magazin „Hello!“ govori o novoj pesmi, spotu, planovima, kaže da nije zaljubljen, ali i da su priče o navodnoj vezi sa Marijanom Vidović netačne.
- Slobodan sam, što znači da nemam devojku, samim tim i Marijana Vidović, sa kojom su me pojedini mediji povezivali, nije moja devojka. Sa njom se družim i imali smo dobru poslovnu saradnju.
Talentovani pevač je promociju novog singla najavio na svojoj „Fejsbuk“ strani, a uradio je i noveatraktivnefotografije. Publici se neće predstaviti na drugačiji način, jer nije želeo da menja svoj prepoznatljiv stil.
- Obe melodije se malo razlikuju od onih na koje je moja publika navikla, nisam želeo da potpuno menjam svoj stil. Pesma "Uzmi ili ostavi“ uskoro će izaći u izdanju "Siti rekordsa". Pored ove snimio sam još jednu "Neko poput tebe“, kvalitetnu baladu, kao i spot za nju, ali će se ona pojaviti krajem novembra. Kompozicija "Uzmi ili ostavi" je brza, pop pesma, zadovoljan sam kako sve to zvuči.
Pesmu je radio Damir Handanović, a doprineli su Marko Kon i Aleksandra Radović, i veoma je srećan što je prateći vokol u njegovoj pesmi.
Svojim atraktivnim izgledom Nemanja mami poglede i lomi srca mnogih devojaka. Poslednjih meseci njegov privatni život ponovo je na meti javnog mnjenja. Mediji ne odustaju od toga da ga povezuju sa svakom devojkom s kojom popije kafu, a mnogi i ne veruju da se neće pomiriti sa bivšom devojkom. Obnova veze posle raskida za Nemanju je nemoguća.
- Dešavalo se da prekinem, pa nastavim vezu, ali ako govorimo o obnavljanju veze posle duže pauze, onda je moj odgovor „ne". Prošlost ne mogu i ne treba da zaboravim, sve što je trebalo prevazišao sam i nastavio da živim svoj život. Trenutno sam inspirisan novim pesmama, komponovanjem i nastupima. U prethodnom periodu sam to ostavio po strani. Trudim se da živim kvalitetno.
Od kada je slobodan, devojke mu se više udvaraju, a neke i direktno prilaze, s jasnim ciljem - da ga osvoje. Međutim, ovaj atraktivni pevač, iako ponekad razmišlja o porodici, trenutno je zaokupljen samo pesmama i kaže da ga čak ni prava i iskrena ljubav ne bi odvojila od karijere.
- Ako je devojka iskrena, fina, normalna, mislim da joj ne bi ni palo na pamet da me tako nešto pita, a ako bi i pokušala, ne bi uspela u tome. Imam dvadeset devet godina i sasvim je logično i prirodno da razmišljam o porodici, braku i deci, međutim još se nije pojavila devojka sa kojom bih pričao o tome, a kad se to dogodi, neće biti razloga da to krijem.
Bez mnogo filozofiranja i ukrašavanja, u ljubavi mu je bitno sve i veruje u ljubav. Međutim, u poslednje vreme pokušava da se opusti i skolni od znatiželjnih očiju. Uživa u životu, skuplja pozitivnu energiju koja mu treba za nastupe i promovisanje novih pesama. Svojim uspehom i pozicijom na kojoj se nalazi je zadovoljan.
- Zadovoljan sam. Naravno, uvek težim ka boljem i privatno i poslovno, a zdrav, miran život, lep dan, dobro društvo, sitnice, čine me srećnim. Uglavnom najviše slušam sebe, ali sam s godinama naučio da poslušam i druge, pre svega roditelje i prijatelje. Ne mora se čovek uvek učiti na svojim greškama, ali, nažalost, u većini slučajeva je tako. Sada zaista uživam u životu. Najviše mi prija druženje sa prijateljima u kućnom ambijentu ili vožnja motorom jer, dok vozim, pažnju mi zaokupljaju predeli kojima prolazim. Divan je to doživaljaj i ja se prelepo osećam - kaže šarmantni Nemanja Stevanović.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin