Jelena Filipović: Ni dan pred venčanje ne osećam nikakvu tenziju

Jelena Filipović: Ni dan pred venčanje ne osećam nikakvu tenziju

Autor: | 28/02/2014

0

Kada je 11. decembra 2009. godine izabrana za zaštitno lice "Lepote i zdravlja", Jelena Filipović nije ni slutila kojim će se tempom nizati događaji u njenom životu. Za nešto više od četiri godine, iskusila je čari manekenstva, diplomirala, zaljubila se, verila, saznala da će postati mama... U trenutku kad je do njenog venčanja sa Nemanjom Stevanovićem ostalo samo 48 sati, Jelena nam je otkrila šta joj se "mota po mislima".

Šta je najkomplikovanije dok se priprema venčanje?

- Meni je bilo biranje haljine. Sve ostalo je lako išlo.

Kakvu ćeš venčanicu nositi i šta je bilo presudno da kažeš – ta je prava za mene?
- Nije klasična venčanica, jer sebe ne vidim u takvim modelima. Odabrala sam haljinu koja je baš onakva kakvu sam želela – glamurozna i romantična, bež boje, a kreirala je Tijana Todorović. Mogla sam da biram, jer trenutno imam samo tri kilograma više nego pre trudnoće, a stomačić se uopšte ne primećuje. Sada i nemam osećaj da sam u drugom stanju, jer je prošao period mučnina i pada energije.

Kad ste odabrali tortu?
- Za ukus smo se odlučili davno, a sredinom februara smo precizirali oblik i ukrase.

Sećaš li se trenutka kad si pomislila da si spremna da se udaš?

- To se, jednostavno, oseti. Nemanja i ja od početka funkcionišemo savršeno, tako da je to bio logičan korak. Prijatelji su nas stalno pitali – šta čekate? Svako ko nas upozna zaključi da smo stvoreni jedno za drugo! Slično razmišljamo, beskrajno se poštujemo, odlično se slažemo...

Od mnoštva običaja vezanih za svadbe, koji ti se dopadaju, pa ćeš ih se "držati"?
- Da bismo izbegli običaje, pravo iz stana idemo u crkvu. Jedino ću, posle venčanja, baciti bidermajer.

Da li si ti nekad uhvatila bidermajer?
- Ne, što znači da devojke koje hoće da se udaju ne moraju da se trude da ga uhvate. Može to i bez bidermajera.

Šta si sve uradila pre no što sam te pozvala i šta te još čeka do večeras?

- Ustala sam u osam, a onda sam imala probu frizure. Znala sam šta želim, ali sad sam definisala. Kad završimo razgovor, idem do vile Jelene, da još jednom vidim raspored stolova, a večeras mi stižu ukrasi za svatove.

Hoćeš li praviti devojačko veče?
- Odavno smo se dogovorili da nećemo orgnaizovati ni devojačko, ni momačko veče. Nastojaću da danas završim sve obaveze, kako bi se sutra odmorila za subotu.

Misliš li da ćeš imati tremu?
- Ne mogu da tvrdim, jer ne znam kako ću se osećati, ali verujem da je neće biti, jer nisam samo srećna, već sam smirena, ispunjena i sigurna u to što radim. Zaista ne osećam nikakvu tenziju.

Kako ćeš se prezivati u subotu uveče?

- Stevanović, što i meni deluje čudno, jer sam već 23 godine Jelena Filipović. U svakom slučaju, sa uživanjem ću se navikavati na Stevanović.

Razgovarala: Brankica Treskavica, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin