Stevan Anđelković: Sreća u nesreći

Stevan Anđelković: Sreća u nesreći

Autor: | 24/06/2011

0

Pevač „Grand produkcije“ Stevan Anđelković nedavno je imao mnogo sreće kada je iz saobraćajne nesreće koju je doživeo izašao bez povreda. Dok je sa prijateljem išao na nastup u Aleksandrovac, deset kilometara pred ulazak u grad, iznenada se iz suprotnog pravca u traci kojom se kretao pojavio drugi automobil pa je udes bilo nemoguće izbeći. Iako je njegov automobil „sitroen C4“ pretrpeo totalnu štetu, zahvaljujući erbegovima Stevan je prošao bez posledica. I pored toga što se našao u nemiloj situaciju, svoju publiku nije hteo da izneveri, pa se sa dva sata zakašnjenja pojavio pred njima, ali nikome nije pričao kroz šta je prošao.
- Mnogi mi ne veruju kada im kažem da se nisam uplašio, ali sam se mnogo iznervirao. Automobil se odjednom stvorio ispred nas i kada nas je udario odbacio nas je nekoliko metara i pali smo u šanac. Moj drug je vozio, dok sam ja bio na mestu suvozača. Na našu veliku sreću, prošli smo bez povreda, erbegovi su nam spasli život - priča Stevan i dodaje da je tek kada je video havarisani automobil shvatio da udarac nije bio bezazlen.
- Nisam se uplašio jer u prvom trenutku nisam ni bio svestan jačine udarca. Najcrnje misli su mi prošle kroz glavu, razmišljao sam šta je sve moglo da nam se dogodi, ali sam se veoma brzo pribrao. Dva sata smo proveli sa policijom, na mesto udesa je došla i „Hitna pomoć“ posle čega sam otišao na nastup, pred koji sam, da bih se opustio, popio čašu viskija - iskren je pevač koji o nemilom događaju najpre nije želeo da obavesti svoju porodicu.
- Znajući kakva će biti reakcija mojih roditelja želeo sam sve da sakrijem od njih. Međutim, kada me je sutradan pozvala novinarka za izjavu rešio sam da im sve ispričam, jer bolje da čuju od mene šta se dogodilo nego da čitaju u novinama. Tati sam sve rekao, a on je mami preneo. Baš se uplašila. Devojci Nataši sam odmah rekao, plašeći se da vest ne čuje od naših prijatelja.
Dvadesetčetvorogodišnji pevač odnedavno živi sa svojom izabranicom Natašom sa kojom je u vezi četiri godine. Više puta su se sretali u jednom lokalu i dok je nije upoznao nije ni pomišljao da bi sa njom mogao da bude u vezi, jer mu se u prvi mah nije dopadala.
- Imponuje mi kada mi kažu da je Nataša lepa. Ona je starija od mene godinu dana, ali se ta razlika ne primećuje. Naša ljubav nije bila na prvi pogled, štaviše, dok je nisam upoznao, bila mi je antipatična. Sasvim slučajno smo stupili u kontak i posle dve razmenjene rečenice počela je da mi se dopada. Prija mi zajednički život. Oko svega se dogovaramo, ja kuvam zato što to volim, a ona obavlja sve ostale kućne poslove. Još ne planiramo venčanje, jer mladi smo za tako ozbiljan korak. Lepo nam je ovako i zašto bismo to menjali.
U svemu što radi, Stevan ima Natašinu podršku. U posao mu se ne meša, ali je uvek tu da ga posavetuje i da sud o novoj pesmi. Svoj odnos zasnovali su na poverenju i ljubomori nema mesta.
- Nataša je devojka od akcije, voli da izlazi u provod sa drugaricama. Sa tim nemam problem, ponekad mi i prija da budem sam kod kuće. Ni ona nije ljubomorna. Razume moj posao i obožavateljke - iskren je Stevan koji je nedavno objavio novi singl za koji će uskoro snimiti spot, prvi u svojoj karijeri.
Osim promocije nove pesme u letnjim mesecima očekuju ga brojni nastupi po Crnogorskom primorju i Bosni, pa će sa devojkom na odmor otići tek u septembru, po završetku letnje sezone.
- Još nisam isplanirao gde ću se odmarati. Putovanja sam se zasitio, rano sam počeo da se bavim ovim poslom. Bio sam nekoliko puta u Americi, Australiji, sa Emirom Kusturicom dva puta po tri meseca u Parizu i nije mi važno da moram da putujem u inostranstvo. Najviše mi prija da odem u rodni Leskovac.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin