Goca Tržan: Vrištim od stida što sam svojoj Leni izabrala takvog oca

Goca Tržan: Vrištim od stida što sam svojoj Leni izabrala takvog oca

Autor: | 27/08/2013

0


Pop pevačica Goca Tržan od pre dve godine, kada se sporazumno razvela od Ivana Marinkovića, trudi se da sa bivšim suprugom ostvari korektan odnos zarad dobrobiti njihove kćerke Lene. Ali ono o čemu je Goca ćutala i sa čime se dugo borila daleko od očiju medija na svoj način je, za jedan nedeljnik, interpretirao čovek čije je prezime nosila i sa kojim je bila u braku četiri godine. U svojoj ispovesti tridesetdvogodišnji Ivan Marinković izneo je niz oprtužbi na račun bivše supruge i majke njegovog deteta, a najšokantnija je njegova tvrdnja da ga je pevačica fizički zlostavljala.
- Naravno da je bilo fizičkog naslija, ali sa njegove strane. Nasrtao je na mene pred kumovima kada sam mu tražila da mi podigne novac sa štednog računa koji je otvorio na svoje ime, a gde sam mislila da se nalazi sva moja usteđevina. Narednog dana, kod kuće, kada smo bili sami, napao me je, o čemu imam uredni povredni list iz Urgentnog centra i slike kod svog advokata. Ženica sam od sto šezdeset centimetara visine i tada nisam imala ni pedeset pet kilograma, pa bravo, velika muskarčino, ako sam ja mogla da te prebijem, bravo.
Ivan Marinković tvrdi da ga je i Gocin otac napadao i fizički ugrožavao.
- Moj otac je nasrnuo na njega jer me je video modru, a godinama me je gledao nesrećnu. Ivan je prekardašio sve granice kada je fizički nasrnuo na mene, pa mu je moj otac rekao da mu ne padne na pamet da opet budem modra.
Usledile su Ivanove uvredljive poruke koje je pevačica dala na uvid policiji i nadležnim organima, od kojiih je zatražila zaštitu.
- SMS poruke su uznemirujuće, vređaju mene i moju porodicu, a na kraju preti mi i fizičkim nasiljem, konkretno sečenjem ruku i kopanjem očiju. Samo što ja nisam pozvala "Hello!" i dala ekskluzivnu ispovest o maltretiranju, nego sam tražila zaštitu policije - uzbuđeno govori Tržanova.
Razlog zbog čega je Ivan odlučio da sa bivšom suprugom komunicira preko medija pevačici nije poznat.
- Bojim se da ne pitate pravu osobu zbog čega je Ivan dao intervju tom nedeljniku. Ne umem da dam odgovor na ovo pitanje. Nisam se obraćala medijima kada mi je pretio, pisao gadosti i uznemiravao me, nego sam otišla u ovlašćenu instituciju i podnela prijavu. U razgovoru sa novinarima, Ivan opet prosipa svoje tužne priče koje su zapravo beskrupulozne laži čiji je cilj da me, kako mi je sam napisao u porukama, ukloni sa estrade jer sam kurva i to treba da priznam. To je propustio da kaže u svojoj ispovesti koju je dao jednom listu, pa ću ja reći - kaže Goca koja smatra da je njegovo obraćanje preko štampe vapaj gubitnika.
- On meni već dve godine preti svojim velikim intervjuom, ni sama ne znam šta ovim dobija, samo gubi. Doživljavam ovo kao očajnički pokušaj da skrene pažnju na sebe. Ne znam kako ću Lenu zaštititi od svega ovoga. Vrištim od muke i stida što sam joj ovakvog čoveka izabrala za oca. Šta mogu više da uradim, kako god sam probala, nije valjalo.
Prethodni rođendan kćerke Lene proslavili su zajedno i svima je izgledalo da su bivši supružnici u korektnim odnosima, čak i Goci koja ovakav potez bivšeg muža nije očekivala.
- Od početka sam se trudila da, makar medijski, održim sliku normalnih roditeljskih odnosa, ali sad je stvarno dosta. Bili smo u dobrim odnosima zato što sam ja trpela i ćutala i nisam odgovarala na njegove bljuvotine. I posle svih gadosti, nije se ustručavao da od mene pozajmljuje novac. Naravno, nikad ništa nije vratio. Svom detetu nikad nijednu ružnu reč o njenom ocu nisam rekla, bojim se da će on za nekoliko godina morati puno toga da objašnjava. I ova moja reakcija posledica je njegovog poslednjeg ispada, koji zaista više nema smisla da tolerišem.
Zajednički stan koji su Goca i Ivan kupili u Mirijevu 2007. godine na kredit i dalje je dom njihove kćerke koja na toj adresi živi sa poznatom majkom. U svom intervjuu Ivan iznosi niz činjenica o načinu na koji su taj stan kupili. Smatra da je u redu da više ne bude solidarni dužnik za stan u kome živi njegovo dete i da je vreme da se hipoteka sa nekretnine njegove majke prenese na neku od Gocinih nepokretnosti. Na te tvrdnje Goca je pokušala da odgovori i da ih koliko-toliko razjasni.
- Gospodin je zaboravio da je živeo u stanu za koji ja plaćam kredit i gde i danas živi njegovo dete, zaboravio je da sam pre podizanja kredita otplatila sve dugove porodice Marinković, zaboravio je i da mu je pri razvodu bilo fer ponuđeno da ja izađem iz stana, a da je on želeo da ja ostanem, jer on nema sredstava da plaća kredit. Da li je reč o amneziji ili bezobrazluku, ne znam. I ako ima nešto sporno u vezi s tim, neka se obrati nadležnim institucijama, samo tamo nema medijske hajke, tamo su samo dokazi i zakon.
Sa roditeljima bivšeg supruga Goca je takođe uspostavila korektan odnos.
- Posle svih gadosti ja, budala, želim da ostanem korektna, ipak su to Lenini tata i baka, korektnije od onoga kako sam se ja ponašala stvarno ne može. Gospođi Ivanovoj majci ponudila sam svu svoju pomoć kad god joj je bila potrebna - kaže vidno potresena pop pevačica.
Goca je samohrana majka i od razvoda do danas nije primala alimentaciju od bivšeg supruga, koji joj je potpisao potpuno starateljstvo nad Lenom.
- Nikad nije platio ni dinar na ime alimentacije, nije se ni bunio na moj predlog o alimentaciji od pet hiljada dinara, koja je znatno manja od zakonskog minimuma. Nije se bunio ni kad mi je potpisao puno starateljstvo nad detetom, samim tim i njeno izdržavanje. Dok smo bili u braku bio je neko vreme zaposlen, ali je po onome što mi je govorio izgledalo da platu skoro i ne dobija - završava razgovor za "Hello!" Goca, koja je tokom višegodišnje lepe saradnje sa našim magazinom uvek isticala da se zbog kćerke Lene trudi da sa bivšim suprugom bude u korektnim odnosima i da je on divan, posvećen otac, a to joj je najvažnije.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti