Ana Pendić - Radoš: Uzbudljiv medeni mesec u Americi i Meksiku

Ana Pendić - Radoš: Uzbudljiv medeni mesec u Americi i Meksiku

Autor: | 04/01/2012

0

Manekenka i voditeljka televizije „Pink“ Ana Pendić-Radoš vratila se sa medenog meseca koji je provela u Americi i Meksiku. Njen suprug Vojkan iznenadio ju je odabirom lokacija u kojima su boravili. Petnaest dana bračni par je uživao u Las Vegasu, Njujorku i Kankunu, poznatom meksičkom letovalištu koje je Anu ostavilo bez daha. Po povratku u Beograd voditeljka koja je u spetembru dvogodišnju vezu sa direktorom opštih poslova televizije „B 92“ krunisala brakom kaže da je vredelo čekati tri meseca da ode na ovo putovanje.
- Zbog Vojkanovih obaveza nismo mogli da otputujemo na medeni mesec odmah posle venčanja, ali sada mogu da kažem da je bolje što smo sačekali, jer špic sezone u Kankunu počinje u decembru. Izborom destinacija suprug je pokazao da me odlično poznaje. Da me je pitao gde želim da putujem, moj izbor bi bio isti. U Njujorku smo bili i ranije, ali smo Las Vegas i Kankun posetili prvi put. Malo je reći da smo oduševljeni. Bilo je i naporno, jer je velika udaljenost između gradova tako da i put dugo traje - priča Ana.
Voditeljka je sa svojim partnerom odsedala u luksuznim hotelima, ali je na nju najjači utisak ostavio „Belađo“ u kojem su bili smešteni tokom četvorodnevnog boravka u „gradu greha“.
- Iz apartmana smo imali pogled na čuvenu hotelsku atrakciju, fontanu koja je kombinacija vode, zvuka i svetlosti. Tu je i najveća fontana tople čokolade na svetu. U hotelu nastupa cirkus „Sirk di solej“, ali, nažalost, u vreme našeg boravka nisu imali predstave. Fascinirala me je replika Trga svetog Marka u Veneciji, gde je uvek isto doba dana kao u   italijanskom gradu. Tu se možete provozati gondolom. Obišli smo Grand kanjon, to je nešto najlepše što sam videla u svom životu, kao i Huverovu branu. Vojkan je okušao sreću u kockarnici i mogu reći da je dobro prošao - prepričava Ana svoje doživljaje.
Posle aktivnog boravka u Las Vegasu bračni par se šest dana odmarao na bajkovitim plažama Kankuna. Voditeljka se sladila tamošnjim specijalitetima i brojnim koktelima.
- Volela bih još jednom da doživim tirkiznu boju okeana, beli pesak, divnu hranu i sveže voće, te osmehe Meksikanaca, marijače, odličnu margaritu i divnu klimu. Vojkan je vozio skuter i u podmornici za jednu osobu upoznao se sa podvodnim svetom, dok smo zajedno uživali u „avantura parku“ u vožnji podzemnom rekom, masažama, predstavama koje prikazuju život i običaje Maja, ali ono što nas je bez konkurencije ostavilo bez daha je plivanje sa delfinima. Što se hrane tiče, u hotelima je prilagođena Evropljanima, ali su na mom meniju svakog dana bili naćosi, tortilje i takosi. Pila sam tekilu i koktele - priča Ana koja je posle toplog Kankuna otišla u hladan Njujork gde je obavila pretprazničnu kupovinu. U velikom gradu vlada neopisiva gužva i svi su već spremni za Božić.
- Ceo Njujork je okićen, u radnjama su velike gužve, ali smo uspeli da napunimo kofere, što garderobom za nas dvoje, što poklonima za naše najmilije. Nadam se da neću morati da ponovimšoping , pošto su mi u Londonu na aerodromu izgubili kofer i još čekam da ga pronađu - završava priču Ana koja će se u januaru novom emisijom vratiti na televizijski ekran.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još