Ana Pendić-Radoš: Čari bračnog života

Ana Pendić-Radoš: Čari bračnog života

Autor: | 29/03/2012

0

Voditeljka televizije „Pink“, koju gledamo u emisiji „Šopingholičarke“, u septembru prošle godine izgovorila je sudbonosno „da“ izabraniku Vojkanu Radošu, direktoru na televiziji „B92“. Bračni život joj veoma prija i uspeva da uklopi poslovne i privatne obaveze.
- Dugo sam u ovom poslu inaučila sam da balansiram, tako da sve stižem. Zvuči kao fraza, ali kada radite ono što volite, ništa vam nije teško.Što se privatnog života tiče, Vojkan i ja funkcionišemosavršeno.Mnogo radimo, ali se zato trudimo da zajedničko vreme provedemo na što kvalitetniji način. On je čovek koji moj život čini srećnijim, kvalitetnijim, lakšimilepšim. Beskrajno uživamo u zajedničkomživotu i svim radostima koje on donosi - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže zanosno televizijsko lice. Lepa plavuša voli da kuva za supruga i sebe, ali i za prijatelje.
- Obožavam da kuvam. Prethodni period kada nisam radila iskoristila sam da usavršim spremanje jela koja već umem da napravim i nabavila sam nove recepte za različite specijalitete, kolače i torte. Uživam u tome, volim da eksperimentišem i svaki put volim da dodam nešto novo. Često nam dolaze prijatelji na večeru i mi u tome uživamo. Vojkan je u našoj kući zadužen za palačinke.
Ana i njen suprug planiraju da promene životni prostor i da kupe stan blizu reke, jer im oboma prija život na Novom Beogradu.
- Planiramo da promenimo stan, odnosno da se još više približimoSavi. Oboje volimo moderan nameštaj, velike, ali upečatljive komade imaštovite detalje. Za sada ne planiramo da menjamo lokaciju, Novi Beograd nam savršeno odgovara. Nedavno smo pregovarali za stan koji nam se oboma mnogo dopao. Fenomenalna lokacija, kvadratura koja nam odgovara, svetao stan, sa savršenim pogledom i okolinom. Nažalost, nismo uspeli da se dogovorimo - kaže tridesetčetvorogodišnja Beograđanka koja vodi zanimljivu i vrlo gledanu emisiju „Šopingholičarke“, što joj se veoma dopada.
- Kojoj ženi se ne bi dopalo da joj posao bude šoping? Radim i novinarski deo emisije, odnosno idem sa devojkama na snimanja, u kupovinu, a dok one biraju svoje kombinacije, iskoristim vreme da i ja vidim šta sve ima u radnjama. Dopadaju mi se “Šopingholičarke“, jer smo u prilici da pomognemo mladim devojkama da odu u kupovinu ipotroše po pedeset hiljada dinara,što je u današnje vreme luksuz. Tu smo da ih posavetujemo i da se, pre svega, odlično provedemo. Inače, volim šoping, ali nisam fanatik. Kupujem samo kada sam za to raspoložena, kada znam da imam dovoljno vremena i uglavnom idem sama u kupovinu - kaže Ana kojoj je nekada žao oštrijih kritika koje devojke dobijaju od žirija u emisiji.
- Nekada ne mogu da sakrijem da mi je žaoisvi komentarišu kako sam  blaga prema devojkama. Komentari im ponekad teško padnu, ali moraju da shvate da su sve sugestije dobronamerne i sa ciljem da im pomognemo - zaključuje voditeljka. Na pitanje da li sa suprugom planira da se ostvari kao roditelja, kroz osmeh odgovara:
- Naravno da planiramo, ali se time ne opterećujemo.Kada bude trebalo da se desi, desiće se. Deca su nešto najlepše što može da vam se dogodi.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti