Adrijana Lima: Slavna Brazilka u punom sjaju

Adrijana Lima: Slavna Brazilka u punom sjaju

Autor: | 21/11/2012

0

Jedan od najpopularnijih top-modela na svetu, tridesetjednogodišnjakinja Adrijana Lima prošle nedelje vratila se svetu modelinga, samo dva meseca posle porođaja. Iako je 12. septembra na svet donela drugo dete, kćerku kojoj je sa suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem dala ime Sijena, zanosna Brazilka postavila je cilj koji je ispunila - bila je najveća zvezda modnog spektakla „Victoria's Secret“ koji je održan u Njujorku.
„Superžena - supermodel“, novi je nadimak manekenke rođene u Salvadoru, jer je za kratko vreme uspela da se vrati u top-formu zahvaljujući svakodnevnim napornim treninzima.
Kada je na poznatom spektaklu, koji se svake godine održava u Njujorku, zakoračila na modnu pistu, majka dve devojčice nagrađena je gromoglasnim aplauzom. „Anđeo“ poznatog brenda za rublje prvo pojavljivanje pred publikom imala je u crvenom vešu i očarala je javnost povratkom u velikom stilu. Lima je plenila postporođajnim oblinama i svežim licem, sijala je od zadovoljstva zbog lepih novosti u privatnom životu. Poznata kao posvećena majka, uspela je da uporedo sa brigom o tek rođenoj bebi napornim kik-boks treninzima izgubi kilograme koje je dobila u trudnoći.
- To što sam „anđeo“ najčuvenijeg brenda za veš za mene je ostvarenje snova, profesionalni vrhunac - rekla je pred reviju Adrijana, poznata po nebeskopavoj boji očiju i magičnom pogledu.
Na svom profilu društvenog internet-sajta Tviter, nekoliko sati pre povratka na pistu vredna lepotica je napisala:
- Veoma sam uzbuđena što ću večeras raditi šou. Posle prvog dana spektakla, sledi drugi.
Adrijana, koja sa porodicom živi u Majamiju, time je mislila na dva modna spektakla „Victoria's Secret“ koji su održani dan za danom. Specijalni gost na pisti bila je planetarno popularna zvezda Rijana, koja je uživo pevala pesme odevena u nekoliko kreacija i veš poznatog brenda. U šou-programu, u kome je nastupio i pevač Džastin Biber, smenjivale su se tačke na sceni vrlo bogate produkcije. Bilo je tu svega, od cirkusa sa akrobatama i gutačima mačeva, do „anđela“ koji su oponašali „prolećno cvetanje“.
Adrijanin suprug, tridesetčetvorogodišnji Beograđanin, nije prisustvovao modnom hepeningu na kome je Lima plenila izgledom. On je ostao u porodičnoj vili u Majamiju sa njihovim kćerkama. "Boje" porodice Jarić branila je njegova sestra Tamara, koja je suprugu svog brata Marka bodrila iz publike.
- Nisam išao u Njujork, ostao sam u Majamiju. Išla je moja sestra Tamara koja je oduševljena spektaklom. Tamara, inače, živi u San Francisku i modna je kreatorka. Za modni dizajn školovala se u Firenci i Njujorku - kaže za magazin „Hello!“ poznati sportista, čija je sestra odnedavno jedan od šest mladih dizajnera koji su deo modnog programa „Fashion Incubator San Francisco“, smeštenog na poslednjem spratu robne kuće „Mejsis“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti