Marko Jarić: Adrijana i ja nismo definitivno odlučili da li ćemo se razvesti

Marko Jarić: Adrijana i ja nismo definitivno odlučili da li ćemo se razvesti

Autor: | 10/05/2014

0


Marko Jarić koji je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog razvoda sa suprugom svetskim top modelom Adrijanom Limom, otkrio je pravi razlog njihovog razlaza prilikom gostovanja u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Tokom gostovanja kod Ivana Marko se osvrnuo na najzanimljive detalje i trenutke koji su obeležili njegovu bogatu sportsku karijeru.

Nakon toga, voditelj ga je hrabro ispitao i o razvodu sa prelepom manekenkom. Šuškalo se u poslednje vreme da je povod bila Markova višestruka prevara Adrijane, sa kojom ima dve ćerke - Valentinu (4) i Sijenu (1). Međutim, kasnije su se pojavili navodi da je zapravo Lima ta koja je bila neverna i koja već dva meseca uživa u vezi sa svetski poznatim di-džejom, Sedrikom Džervejzom iz Francuske koji živi u Majamiju.

Ovom prilikom Jarić je otkrio i šta je bio pravi uzrok da se okonča njihov petogodišnji brak:

- Adrijana i ja smo rešili da se raziđemo. Dugo smo pričali o tome. Došli smo u fazu kada nam se karakteri sudaraju, pa ne funkcionišemo dobro kao par, zbog čega se stvara loša energija u našem domu, što nije dobro za moju porodicu, naročito našu decu. Odlučili smo da radimo na sebi i da se posvetimo našim devojčicama, sa kojima provodimo mnogo vremena. Još uvek nismo odlučili da li ćemo biti samo na kratkoj pauzi ili će naš razvod biti za stalno. Ja sam veoma zaštitnički nastrojen prema svojoj porodici, naročito prema svojoj deci. Adrijana je majka moje dece i imam veliko poštovanje prema njoj, i tako će biti zauvek, bez obzira na to kakav bude ishod naše priče. Oboma nam je jako bitno da prođemo kroz ovu tranziciju što bezbolnije zbog naše dve ćerkice, i to je to - ispovedio se Marko.

Pored toga, Marko je na početku emisije naglasio i da je oguglao na lažne napise u medijima, ali da je šokiran kako su u Srbiji mediji "napumpali" čitavu ovu njihovu priču, jer se u ostatku sveta oko toga ne pravi skandal.

- Problem je što naši mediji mogu da rade šta hoće i niko ne odgovara zbog toga. U ostatku sveta to nije tako i plaćaju se velike kazne za neistinite informacije i ljudi su dobro zaštićeni - rekao je Jarić, a kasnije i dodao:

- Kao većina žena i Adrijana je malo ljubomornija i gleda kada sam ovde medije i ko god da nešto izmisli ja moram da objašnjavam - priča Marko.

Na pitanje Ivana Ivanovića da li Adrijana baca tanjire po kući kada se svađaju Marko je kroz osmeh rekao: "Da su bar tanjiri..."

Pored Jarića, gosti u emisiji su i Franc Anton Bekenbauer, a kao muzičke goste Ivan je ugosti bend THC La Familija.

ivan003

ivan005

Autor: Life Content
Foto: Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još