Seka Aleksić: Selim se u Beč

Seka Aleksić: Selim se u Beč

Autor: | 08/04/2011

0

Posle nešto više od pola godine od sklapanja braka, folk diva Svetlana Seka Aleksić potpuno je sigurna u pravi izbog svog partnera, kik-boksera Veljka Piljkića, sa kojim je nedavno proslavila „Mladence“ u Austriji. Budući da je nekoliko dana pre toga imala nastup u Beču, Seka i njen suprug odlučili su da se zadrže u tom gradu i ovaj sveti praznik obeleže intimnom večerom u jednom prestižnom restoranu.
- Veljko i ja obožavamo praznike i uživamo u tome da ih proslavljamo sa nama dragim ljudima. Iako se trudimo da nam svaki dan bude ispunjen vedrim mislima, nas dvoje osim raznih proslava volimo i porodična okupljanjima. Ovog put zbog privatnih obaveza baš u vreme „Mladenaca“ boravili smo u Beču. Dan smo proveli predivno: šetali smo po centru grada, uživali u razgledanju i šopingu, posle čega smo otišli na romantičnu večeru u jedan prelepi restoran - kaže za magazin „Hello!“ Seka Aleksić i dodaje da su tom prilikom ona i njen suprug jedno drugo darivali različitim poklonima.
- Najveći deo dana Veljko i ja proveli smo obilazeći prestižne radnje austrijske prestonice. Poput male dece non-stop smo nešto kupovali. Bilo je tu svega, od nakita do raznovrsnih komada garderobe - ističe atraktivna pevačica i pominje mogućnost da se ona i njen suprug, pošto se ostvare kao roditelji, presele u tu carsku metropolu.
- Poslednje dve godine Veljko i ja u Beču provodimo dosta vremena. Tamo putujemo jednom do dva puta nedeljno. Taj grad nam zaista prija, pa kada postanemo roditelji, planiramo da neko vreme živimo u Beču - iskrena je Seka.
Iako je jedna od najpoznatijih ličnosti sa estrade, nikada nije pred očima javnosti krila emocije i simatije koje gaji prema suprugu Veljku. Posle nešto više od pola godine provedene u braku s njim, ona ističe da između nje i izabranika njenog srca ne postoje nikakve tajne i da od početka zabavljanja njih dvoje imaju iskren i otvoren odnos.
- Između Veljka i mene ne postoje tajne. On je moja najveća podrška, kao i ja njegova. Naš brak je savršen, te zaista mogu da se pohvalim da čak ni bezopasne čarke između nas dvoje gotovo da i ne postoje. Naš odnos je zaista savršen i verujem da ćemo se uskoro ostvariti kao roditelji - kaže popularna zvezda, a na pitanje šta je to što svom suprugu ne bi nikada oprostila, Seka ističe:
- Zaista ne razmišljam o tim stvarima. Svakodnevno me obasipa nesebičnom pažnjom i čini da se osećam najvoljenijom ženom na svetu. Moj suprug zaslužuje samo najbolje, a mislim da i ja zaslužujem da mi uzvarati istom merom - priča folk diva.
O planovima da se veštačkom oplodnjom ostvari kao majka kaže:
- Veljko i ja jedva čekamo da postanemo roditelji. Savesno slušam savete moje doktorke Ane koja mi je preporučila da je najbojje vreme za odlazak na veštačku oplodnju kraj leta ili početak jeseni - kaže zavodljiva pevačica koja pre trudnoće planira da svoje fanove krajem maja obraduje modnom revijom.
- Pored revije koju ću, ukoliko mi poslovne obaveze dozvole, upriličiti u maju ili junu ove godine, otvoriću eksluzivnu radnju u Beogradu - priča Seka i otkriva gde će i na koji način proslaviti svoj trideseti, jubilarni rođendan.
- Rođendan ću proslaviti u Africi, tačnije u Gani, u društvu dragih ljudi. Ovo predivno putovanje biće ujedno i rođendanski poklon od mog supruga Veljka - sa osmehom je za magazin „Hello!“ završila svoju priču Svetlana Seka Aleksić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti