Seka Aleksić: Humani gest za dobrobit dece bez roditelja

Seka Aleksić: Humani gest za dobrobit dece bez roditelja

Autor: | 28/11/2011

0

Folk diva Seka Aleksić, po ko zna koji put je demonstrirala humanost po kojoj je poznata javnosti. Zvezda atraktivnog izgleda održala je obećanje koje je dala na svom venčanju, a venčanice koje je nosila predaće na aukciju u okviru događaja „Wedding Show“, koji 26. i 27. časopis „Reci 'da'“ organizuje u „Belexpo centru“.
Pevačica raskošnog glasa odlučila je da proda haljine koje je nosila na venčanju, a da novac ode u dobrotvorne svrhe, odmah posle raskošnog venčanja. Svadba na kojoj je pevačica izgovorila sudbonosno „da“ partneru, kikbokseru Veljku Piljikiću, koja je organizovana u beogradskom restoranu „Franš“, u septembru prošle godine, izazvala je veliku pažnju javnosti. Baš zbog toga se očekuje uspeh na aukciji njenih elegantnih kreacija sa venčanja koje mnogi opisuju kao jedno od najmaštovitije organizovanih kod nas.
Pet glamuroznih haljina koje je nosila na svom najvažnijem danu naći će se na aukciji na najvećemSajmu venčanja“ i sigurno je da će kreacije izazvati veliko interesovanje posetilaca. Venčaniceće biti izložene u specijalnim staklenim vitrinama, a u njihovoj kupovini će učestvovati brojne ličnosti iz sveta estrade, politike, sporta i biznisa. Oni će se nadmetati ko će imati bolju novčanu ponudu za svaku od ovih haljina, a sav prihod koji bude prikupljen bićeuplaćen na računpevačicine humanitarne fondacijeDeci s ljubavlju”. Ona će sredstva predati najugroženijimmališanima bez roditeljskog staranja.
- Ono što obećam uvek i ostvarim. Venčanice koje sam nosila na svojoj svadbi biće ponuđene na aukciji na „Wedding Show“ događaju i to je dogovoreno sa organizatorima ove manifestacije. Reč je o pet unikatnih haljina koje su specijalno izrađene za moje venčanje. Dve je kreirao modni dizajner Saša Vidić - belu venčanicu u kojoj sam izgovorila sudbonosno „da“ Veljku, kao i roze haljinu. Pored te dve, tu su i tri kreacije izrađene od kraljevske čipke, satena i svile i ukrašene svarovski kristalima. Jedna od njih je izrađena ručno, pa je i kamenje prišivano rukom. Radujem se da ina ovajnačin mogu da pomognem deci koja nemaju roditelje, pa se nadam da će se mnogi ljudi odazvati ovoj akciji - rekla je zvezda naše muzičke scene koja je nedavno svoj dom u Staroj Pazovi „obogatila“ novim četvoronošcem. Na poklon je dobila štene pomeranca, rase koja je retka na ovim prostorima, pa  time i skupa. Pomeranca je morala da nabavi u inostranstvu, a njih najviše ima u Maleziji, Indoneziji i Tajlandu. Svetlani, koja je novog ljubimca dobila na poklon, Vivijen je sedmi pas po redu.
- Ovo majušno kuče je sada moj mezimacsmeje se pevačica koja je počela da priprema album. Njena mnogobrojna publika s nestrpljenjem očekuje nove pesme na albumu koji će biti objavljen na proleće.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti