Seka Aleksić: Srećna sam što me Veljkova majka posmatra kao kćerku

Seka Aleksić: Srećna sam što me Veljkova majka posmatra kao kćerku

Autor: | 21/08/2013

0


Folk zvezda Seka Aleksić odlučila je da i ovo leto provede na turneji širom bivše Jugoslavije, a njen bračni partner Veljko Piljkić je kao i uvek prati u stopu. Lepa dama će sa suprugom otići na zasluženi odmor tek krajem septembra, a u pauzama između mnogobrojnih nastupa, zaljubljeni par bira idealnu destinaciju za letovanje. Iako pevačica više voli mesta koja nude miran odmor, a Veljko je pristalica dobrog provoda, uvek im uspe da pronađi kompromisno rešenje.
- Zbog brojnih obaveza koje zahteva moj posao, na letovanje uvek odlazim polovinom septembra. Moja letnja turneja traje puna tri meseca i družim se sa publikom širom bivše Jugoslavije. Mnogo divnih nastupa u klubovima i diskotekama je iza mene i nosim najlepše uspomene sa koncerata na kojima je uvek bilo po nekoliko hiljada ljudi. Zato s nestrpljenjem iščekujem svaki nastup, a za odmor ima vremena. Ceo septembar je moj, rasporediću ga kako najbolje budem znala - ističe folk diva koju na svakom nastupu prati njen emotivni partner.
- Bez svog muža i zaštitnika nikada ne bih išla na nastup. On je tu za sve što mi zatreba. Pored privatnog posla koji je prilično stresan i zahteva veliku ozbiljnost, on se bavi i menadžerskim delom kada je reč o mojim nastupima i na čelu je mog menadžerskog tima. Razlog je što je Veljko jedina osoba kojoj mogu sve da poverim - tvrdi muzička zvezda koja jedva čeka da sa svojim partnerom poseti njihov omiljeni grad - Trebinje.
- Kada je reč o letnjem odmoru, Veljko i ja nemamo baš identičan ukus. Ja obožavam Egipat, tačnije letovalište Šarm El Šeik, dok je moj muž više za odlazak na Ibicu. Ja sam za mirnije varijante. Međutim, uvek uspevamo da uklopimo naše želje. Nezaobilazan kraći odmor provešćemo i u mom omiljenom gradu Trebinju, gde ćemo takođe uživati uz tvrdoško vino, grožđe i druženje sa prijateljima koji tamo žive - iskrena je lepa brineta.
Lepa dama je nedavno pokazala svoje zavidne obline kada je uradila set fotografija za nakit koji je dizajnerka Dijana Sinanović kreirala inspirisana njom.
- Reč je o nakitu “Dee Ravishing Project” koji dizajnira naša mlada umetnica Dijana Sinanović. Ona je uradila liniju koja je posvećena meni i zove se “Her Majesty Dee Queen” - kaže Seka koja je i sama pre nekoliko godina plasirala svoju modnu liniju.
- Ja sam to radila iz ljubavi prema humanitarnom radu. Novac koji sam zaradila od prodaje kolekcija uplaćen je deci bez roditeljskog staranja. U svojim kolekcijama osim garderobe imala sam i nakit. Kada je reč o modi, želim da na jesen plasiram liniju minđuša koje će se, nadam se, dopasti pripadnicama nežnijeg pola - govori tridesetjednogodišnja diva koja vitku liniju održava redovnim treninzima.
- Imam personalnog trenera sa kojim redovno vežbam, ali vodim računa i o ishrani. Sa Veljkom vežbam samo kada smo na putu. Tada radim lagane treninge kako bi ostala u formi, što mi predstavlja uživanje.
Atraktivna dama uskoro će sa suprugom Veljkom proslaviti drugu godišnjicu braka kada planiraju da naprave veliki parti pored bazena, nalik onom koji su nedavno organizovali povodom Veljkovog rođendana.
- Planiramo da ponovo organizujemo "pool party", sličan onome koji smo priredili za Veljkov rođendan. Tada smo uživali, a gosti su bili oduševljeni. Iako ja više uživam kada organizujemo zabave i moj muž se uvek raduje slavljima sa našim prijateljima - kaže poznata pevačica koja je veoma bliska sa porodicom njenog supruga koju je nedavno posetila.
- Obožavam da idem u Negotin kod Veljkovih roditelja. Tamo sam potpuno opuštena, družim se sa ljudima koji nisu iz moje profesije, razgovaramo o nekim drugim temama i to me relaksira. Sa suprugovim roditeljima imam divan odnos, slažemo se i obožavamo. Veljkova majka često govori da je molila Boga da joj pored sinova podari I kćerku i da je to konačno dobila. Zamislite onda koliko se volimo i poštujemo. Oboje su divni i razumni ljudi.
Među mnogobrojnim planovima koje ova uspešna dama ima za jesen je i onaj da publiku obraduje novim pesmama. Seka planira i da uskoro održi veliki koncert pred beogradskom publikom, ali tome će prethoditi objava novih numera.
- U septembru planiram da snimim novi singl i spot. Još biram pesmu, pa u zavisnosti od toga kada je odaberem, krenuću u novu kampanju. Mislim da je došlo vreme i za druženje sa Beograđanima. Prošle su tri godine od mog koncerta u "Kombank areni", gde je prisustvovalo šesnaest hiljada ljudi. Vreme je da to ponovimo sa novim pesmama - iskrena je Aleksićeva.

Teskt: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: SA Production
Nakit "Dee Ravishing Project by Dijana Sinanovic"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin