Seka Aleksić: Raskošna zabava u Sloveniji

Seka Aleksić: Raskošna zabava u Sloveniji

Autor: | 04/07/2012

0

Folk diva Svetlana Seka Aleksić nedavno je boravila u Ljubljani gde je prisustvovala gala zabavi upriličenoj povodom promocije „Minx nail folija“, čije je zaštitno lice za celu bivšu Jugoslaviju i Balkan od aprila. Istim povodom održana je i modna revija koju je Seka, kao zvezda večeri, ispratila iz prvog reda. U Sloveniji je boravila sa suprugom Veljkom Piljikićem, bez kojeg nigde ne putuje. Dočekana je kako i dolikuje velikoj zvezdi, a domaćini su se potrudili da uživa tokom svog boravka u prestonici Slovenije. Posle višesatnog puta, Seka se sa Veljkom smestila u apartman luksuznog hotela „Plaza“, koji je otvoren pre desetak dana, te je  tako svrstana među prve goste koji su uživali u svim blagodetima koje su u ponudi ovog prestižnog objekta. Na raspolaganju joj je bio i „rols rojs“ u kome imaju priliku da se voze samo privilegovani, a Seka je jedna od njih. Svojom muzikom pevačica „Grand produkcije“ sa najvećim tiražom osvojila je veliki broj fanova u Sloveniji zbog čega, kad god boravi u nekadašnjoj jugoslovenskoj republici, vlada veliko interesovanje za njene nastupe. Tako je bilo i ovoga puta, a neki od novinara dugo su čekali da dođu na red da je intervjuišu. Nasmejana i dobro raspoložena svima je izašla u susret.
- Organizatori su se potrudili da svaki trenutak mog boravka u Sloveniji bude maksimalno sadržajan, tako da je meni preostalo samo da se prepustim uživanju - kaže Seka za magazin „Hello!“.
Na gala promociji, koja je danima najavljivana u slovenačkim medijima, svaki korak srpske zvezde budno je ispraćen. Osim predstavnika televizijskih kuća i novina i zvanice su se divile njenom izgledu koji je postigla napornim treniranjem. Seka je blistala u izazovnoj crnoj haljini najpoznatije slovenačke modne kreatorke Urše Drofenik, a kao zaštitno lice ovog manikirskog hita svoje duge nokte prekrivene folijom istakla je u prvi plan. Budući da prati sve modne trendove, ni ovog puta ne zaostaje za njima i korišćenjem posebne manikirske tehnike stala je rame uz rame sa najvećim planetarnih imenima šou-biznisa. Bijonse je takođe zaštitno lice „Minx nail folija“. I Lejdi Gaga u spotu za pesmu „Just dance“ pokazuje nokte prekrivene folijom koje, osim u metalik bojama, mogu imati i iscrtan lik prema želji, što često koristi Niki Minaž. Seka se za sada zadržava na bojama, ali moguće je da će ih uskoro ukrasiti i likom neke drage osobe. 

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti