Seka Aleksić: Uvek drugačija

Seka Aleksić: Uvek drugačija

Autor: | 05/06/2012

0

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni Svetlana Seka Aleksić trudi se da bude drugačija od ostalih koleginica. Koketirala je sa raznim muzičkim žanrovima, menjala imidž, bila je crnka, plavuša i brineta, šišala se na kratko, ali i u svojim spotovima želi da ode korak dalje. Upravo to je i napravila sa nedavno snimljenim spotom za pesmu „Ale, ale“. Folk pevačica je prihvatila ideju svojih saradnika da se radnja smesti u reciklažni centar. Seka je pre nešto više od mesec dana objavila album koji  podseća na one s početka njene karijere i namerava da mnoge pesme  ekranizuje. Na snimanje je došla držeći pod ruku supruga Veljka Piljikića od kojeg se nikada ne odvaja. Poznat kao verni pratilac svoje supruge i ovoga puta je stajao pored reditelja i davao svoje sugestije. Njegovo mišljenje pevačici mnogo znači, veruje u njegov sud, pa se o svakom  poslovnom poduhvatu sa njim i dogovara. Tako je i bilo kada je dobila scenario za ekranizaciju pesme „Ale, ale“. I Veljku je bilo zanimljivo da se snima na neobičnom mestu, a posle dvodnevnog rada svi su se složili da će ovo biti njen najbolji spot u karijeri.
- Poverenje sam dala produkciji „Pešn compani“, a snimali smo u reciklažnom centru „BiS“ u Omči. Budžet je trideset hiljada evra, a u celu priču uključeno je sto članova ekipe – kaže Seka koja je i u reciklažnom centru imala poseban tretman pa joj je obezbeđena posebna prostorija sa kupatilom u kojoj se opuštala u pauzama snimanja.
- Ovaj ambijent izgleda čudno, ali se odlično slika. Nosim radno odelo kao da sam zaposlena u nekoj fabrici. Nikada nisam bila zadovoljna svojim spotovima, svakom sam našla neku manu, ali verujem da će ovaj biti najbolji do sada. Oni koji će ga gledati videće mene, igrače, glumce i statiste, ali Veljka neće. On je i dalje iza kamere.
U savladavanju koreografije osim plesača Sekine parteće grupe „NG“ veliku pomoć je imala u svom suprugu, jer videlo se na samom snimanju da i on zna svaki korak. Pre nego što je stala pred kamere obnovili su gradivo.
Zahvaljujući Veljku Seka ima i novu figuru, a kako joj se „tope kilogrami“ često se hvali na društvenim mrežama objavljujući svoje fotografije iz teretane ili dok trenira kik boks. Folk zvezda ozbiljno je započela promociju novih pesama, i veruje da će konkurenciju ostaviti iza sebe. Za sada ne planira odmor, već snimanje spotova za pesme „Lom, lom“, „Loša meta“ i „Briga me“. Tokom leta kao i većina kolega radiće u Crnoj Gori, malo će sa suprugom i odmarati, aa u daleke egzotične krajeve koje svake godine posećuje otići će tek u septembru kada će i proslaviti drugu godišnjicu braka.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin