Darko Filipović: Svadbeno veselje u rodnom gradu

Darko Filipović: Svadbeno veselje u rodnom gradu

16/05/2011

0

Svoju jednoipogodišnju ljubav popularni pevač Darko Filipović i njegova emotivna partnerka Jasmina krunisali su venčanjem, najpre u crkvi Odžaklija u Leskovcu, a potom i spektakularnim slavljem u prestižnom restoranu „Park“. Dvadesetdevetogodišnji pevač iz Leskovca i njegova osam godina mlađa partnerka sa prvim pripremama za svadbeno veselje počeli su još pre četiri meseci, kada su se vratili sa Tajlanda, gde je šarmantni Darko i zaprosio svoju devojku. To je bilo sasvim dovoljno vremena da pripreme sve što je potrebno kako bi njihov najlepši dan u životu protekao onako kako su oduvek zamišljali. Za magazin „Hello!“, učesnik prvog serijala takmičenja „Zvezde Granda“ govori o svojoj emotivnoj vezi i venčanju.
- Jasmina i ja smo se upoznali pre godinu dana i sedam meseci, kada sam otišao u automehaničarsku radnju njenog brata u Nišu, kako bih se sa njim konsultovao oko popravke automobila. Ona se slučajno zatekla tamo i već na prvi pogled mi se dopala. Ubrzo potom, počeli smo komunikaciju preko društvene mreže „Fejsbuk“, a posle mesec dana druženja, počeli smo i da se zabavljamo - počinje priču Filipović i nastavlja:
- Već posle prvih nekoliko dana zabavljanja, znao sam da je ona osoba sa kojom bih mogao da budem na duže staze, jer je veoma draga i umiljata devojka koja ne priča mnogo i ne dosađuje, kako to mnoge žene znaju da čine. Zato sam, posle nešto više od godinu dana zabavljanja, odlučio da je zaprosim, a kao idealno mesto za to odabrao sam Tajland, gde smo domah posle Nove godine otputovali - otkriva Darko i priznaje da je njegova prosidba iznenadila, kako njegovu tako i porodicu njegove sadašnje supruge.
- Pre nego što sam zaprosio Jasminu, nikome nisam rekao da imam takve planove. Zato su se po našem povratku sa odmora iznenadili članovi naše familije, moje mama i sestra su plakale od sreće, kada sam im rekao da sa odlčio da se oženim, dok je njena majka u, prvi mah, bila veoma zbunjena, ali je već posle nekoliko dana bila veoma srećna.
Budući da oboje potiču sa juga Srbije, ovaj mladi bračni par je odlučio da svadbeno veselje organizuje u Darkovom rodnom gradu Leskovcu, a među četri sto šezdeset zvanica bile su i mnoge kolege popularnog pevača.
- Odmah po povratku sa Tajlanda počeli smo sa organizacijom svadbe. Prvobitno, želeli smo da sudbonosno „da“ izgovorimo u Beogradu, ali pošto je većina gostiju sa juga Srbije, shvatili smo da je mnogo praktičnije da sve organizujemo u mom rodnom kraju - kaže poznati folk pevač, koji se sa svojom partnerkom potrudio oko svih detalja.
- Bilo nam je bitno da sve budu lepo, sa ukusom dekorisano, što smo i postigli, ali i da hrana i piće budu nešto ekskluzivniji, pa smo vina uglavnom donosili iz inostranstva. Takođe, sa velikom pažnjom smo odabrali i toalete. Moja supruga je, po preporuci prijateljice, naručila venčanicu u Skoplju, koju je jedna modna kreatorka iz Turske šila po njenoj meri. S druge strane, ja sam nosio odelo koje je Boško Jakovljević kreirao za brend „Martini Vesto“, a čiji je vlasnik iz Leskovca.
Pošto su sa velikom ljubavlju organizovali svečanost, na kojoj su ozvaničili svoju ljubav, svi gosti su se odlično proveli, a veselje je trajalo punih dvanaest sati.
- Tog dana, kako običaji nalažu, otišli smo u Niš po Jasminu, a potom je svadbena povorka krenula ka Leskovcu. Tamo smo se, najpre, na večnu ljubav zakleli pred Bogom u crkvi Odžaklija, a posle građanskog venčanja, u restoranu „Park“, usledila je zabava. Prvi ples smo odigrali uz pesmu Brajana Adamsa „I Do It For You“, a posle bloka zabavnjačkih hitova, usledila je narodna muzika. Odlučio sam da angažujem bend iz Leskovca „Bumerang 016“, koji je oduševio sve moje kolege iz Beograda. Među njima su bili Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Lepa Đorđević, Darko Lazić i mnogi drugi. Svi oni su pevali, a vlasnik restorana nam je izašao u susret i dozvolio nam da ostanemo koliko god želimo. Svi gosti su se odlično proveli, jer je tog svečanog dana atmosfera bila jako vesela, ali nije razbijena nijedna čaša niti se dogodio ni najmanji gaf. Zaista nam je bilo prelepo - zaključuje Darko koji će krajem septembra postati otac.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Dejan Sredojević

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti