Saša Kovačević: Za sve postoji pravo vreme

Saša Kovačević: Za sve postoji pravo vreme

Autor: | 19/12/2012

0

Otkako se pojavio na muzičkoj sceni, pop pevač Saša Kovačević uživa simpatije publike, posebno ženskog dela. Talentovani muzičar važi za lepo vaspitanog mladića koji se ističe pomalo zaboravljenim džentlmenskim manirima. Njegov singl „Lapsus“ na internetu ima više od šesnaest miliona pregleda, a duetske pesme sa atraktivnim damama poput Emine Jahović i Nikoline Pišek spadaju u najslušanije kompozicije na radio stanicama u našem regionu. Pevač raskošnog glasa, koji potiče iz patrijarhalne porodice koja mu je najveća podrška, uskoro će se sa bratom Radetom preseliti u novi stan koji su nedavno kupili u elitnom naselju „Vest 65“ na Novom Beogradu. Osim porodice važno mesto u njegovom životu zauzima i osam godina mlađa devojka Jovana Jocić, sa kojom je u stabilnoj emotivnoj vezi nekoliko meseci. Dvadesetsedmogodišnja pop zvezda diplomirani je inženjer zvuka, a može da se pohvali da je fakultet završio sa prosekom iznad osam i pored svih obaveza koje muzička karijera podrazumeva. I osam godina od prvog nastupa na festivalu „Sunčane skale“ Saša je nastavio da vredno radi i odgovoran je prema svojoj publici koja nikada predugo ne čeka na njegov novi singl.
- Upravo sam završio novi singl pod nazivom „Piši propalo“. Do sada je moja publika navikla da od mene čuje pesme namenjene ženama, ali ovog puta tekst pesme je takav da se mnogi muškarci u njoj mogu pronaći. Nekako do pesme „Lapsus“ stalno sam u pesmama ja patio za nekom ženom, pa sam odlučio da malo obrnem situaciju. Nova kompozicija govori o momku koji je poručuje devojci koja ga je povredila da ne želi više da bude sa njom i da ona slobodno može da kaže "piše propalo".
Sad ste u ozbiljnoj vezi, pa mnoge devojke zaista mogu da kažu "piši propalo"?
- Veoma dovitljivo, zaista, ali nije svaka moja pesma autobiografska iako se trudim da je iznesem emotivno, kao da u tom trenutku proživljavam ono o čemu pevam. Ali, svakako, srećno sam zaljubljen.
U koga ste srećno zaljubljeni ako nije tajna?
- Ne želim da potenciram i fokus stavljam na svoj emotivni status i vezu, zato i ne želim da se fotografišem za medije sa lepšom polovinom. S obzirom na to da se bavim javnim poslom teško je sakriti svoju privatnost, tako da niko nikome ne može da zabrani da ga prate i fotografišu, jer to je sve deo posla. U principu, trudim se da što više sakrijem svoju privatnost i da ne upadam javnosti u oči. Kao svaki normalan čovek imam potrebu da sa devojkom sa kojom se zabavljam već šest meseci odem na koncert ili u pozorište, ali se o tome priča i piše danima bez obzira da li mi to želimo ili ne. Svestan sam da ljudi koji vole moju muziku žele da znaju ponešto i o meni privatno, za šta imam razumevanja.
Čime vas je Jovana osvojila?
- Neposrednošću i šarmom, veoma je lepa i pametna. Njeno prisustvo mi prija. Veza između nas dogodila se spontano, tako i teče bez pritisaka i tenzije, lepo se slažemo.
Planirate li da se uskoro oženite?
- Neću još da se ženim, mislim da mi još nije vreme. Nema razloga da žurimo, ako ti je lepo sa nekim, zašto taj papir mora da bude potpisan, ne verujem da bi to nešto suštinski promenilo u našem odnosu. Možeš da živiš sa nekim koga voliš i da sa tom osobom imaš decu koju si stvorio iz ljubavi, a da li je ta ljubav potpisana, mislim da u suštini nije bitno. Najvažniji su međusobno poverenje i poštovanje. Naravno da se život menja kada dođe potomstvo i da je to najvažniji trenutak u životu svake osobe kada se ostvari kao roditelj, možda će to promeniti moj pogled na brak, ali za sada zaista ne težim ženidbi.
Kako provodite retke slobodne trenutke?
- To dragoceno vreme kada nemam obaveze uvek iskoristim da pobegnem iz gradske gužve. Sednem u automobil i odem put Sremskih Karlovaca u hotel "Premier prezident", to je moja oaza. Ovaj hotelski kompleks pruža sjajnu uslugu i ljubazni domaćini daju sve od sebe da moj predah tamo bude što prijatniji. Na moju sreću, u hotelu postoji spa centar koji rado koristim, masaže su sjajne, a opuštanje u đakuziju ne propuštam. Kada sam u Sremskim Karlovcima, uvek se prošetam i po obroncima Fruške gore. Boravak u prirodi mi veoma znači jer je moj posao takav da često zamenim dan za noć, a svež vazduh postaje luksuz koji sebi baš na tom mestu priuštim makar tri puta mesečno. Često i porodično dođemo ovde, a mom bratu Radetu ovo je, takođe, jedno od omiljenih mesta za odmor preko vikenda.

Izvor: Life Content, Jelena Vlahović

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin