Nikola Rađen: Porodica kao inspiracija

Nikola Rađen: Porodica kao inspiracija

23/06/2011

0

Naš uspešni vaterpolista Nikola Rađen, koji je nedavno sa klubom „Partizan“ osvojio „Evropsko prvenstvo“, po povratku iz Italije otputovao je sa drugovima iz reprezentacije na Zlatibor, gde se pripremaju za utakmice koje ih čekaju tokom leta. Ovaj atraktivni sportista se ni sam nije nadao da će njegov klub postići ovako veliki uspeh, jer je pre finala u Rimu italijanski „Pro Reko“ važio za velikog favorita.
- Niko iz ekipe se nije nadao ovakvom uspehu, ni ja ni moji drugovi iz kluba još nismo svesni koliko je važna pobeda koju smo ostvarili. Pobediti italijanski „Pro Reko“, koji važi za velikog favorita u vaterpolu, zaista je veliki uspeh. Postigli smo istorijski rezultat. Meni će u sećanju zauvek ostati treća četvrtina utakmice kada smo uspeli da preokrenemo rezultat, tako da smo u završnicu meča ušli sa velikom psihološkom prednošću - počinje priču Nikola koga je posle pobede na aerodromu dočekala supruga, pevačica Ana Rađen i pored priča da se njih dvoje razvode.
- Moja supruga mi je još pre dva meseca rekla da je sigurna da će „Partizan“ pobediti i da ćemo doneti pehar na Banjicu. Tada nisam verovao u to, ali Ana ima izraženo šesto čulo, tako da su se njena predviđanja ostvarila. Zbog toga sam ovu veliku pobedu posvetio njoj i našim kćerkama, dvogodišnjoj Nini i jednogodišnjoj Tei.
Iako nisu imali mnogo vremena za odmor, uspeli smo da čak dva puta proslavimo ovu veliku pobedu, najpre u Rimu, a potom i u našoj prestonici.
- Posle pobede otišli smo u jedan restoran gde smo proslavili ovaj veliki uspeh, a posle večere smo u hotelu gledali snimak utakmice i zajedno komentarisali dešavanja u bazenu. Druga proslava je usledila po povratku kući, kada smo sa suprugama i devojkama otišli u restoran „Kafanica“ na Banovom brdu, gde smo imali intimno slavlje - objašnjava stameni sportista koji tvrdi da nije video da je došlo do incidenta, odnosno da je neko od gostiju gađao vaterpoliste flašom, o čemu se poslednjih dana često priča.
- Već sam čuo za tu priču i mnogi su me pitali o tome, ali ja stvarno nisam video da se to desilo. Što se mene tiče, nije bilo nikakvog incidenta - tvrdi Nikola.
Ovaj uspešni vaterpolista uskoro će odlučiti u kom klubu će nastaviti karijeru, a sa suprugom Anom i kćerkama priprema se i za odmor krajem leta.
- Moja velika želja je da ostanem u „Partizanu“, ali ne znam da li ću imati mogućnosti za to. Imam lepu ponudu iz Italije tako da ću do kraja meseca odlučiti u kom klubu ću igrati naredne sezone - kaže Rađen koga sa reprezentacijom očekuje „vrelo leto“:
- Imam mnogo obaveza sa reprezentacijom, ali kada se sve utakmice završe, planiram da sa porodicom odem na zasluženi odmor. I meni i supruzi je to neophodno i već se radujemo što ćemo imati priliku da malo uživamo zajedno. Ana je nedavno izdala novi singl „Idemo na sve“, a uskoro će izaći i njen album zbog čega sam jako uzbuđen. Ona već tri godine nije snimila ništa novo, pa se nadam njenom uspehu, jer znam koliko je pažljivo pripremala novi materijal i mislim da to zaslužuje - zaključuje Rađen.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još