Ana Rađen: Novi imidž za povratak na scenu

Ana Rađen: Novi imidž za povratak na scenu

Autor: | 22/04/2011

0

Pevačica Ana Rađen, koja je napravila pauzu u karijeri zbog udaje za vaterpolistu Nikolu Rađena, sa kojim je dobila dve kćerke, dvogodišnju Ninu i jednogodišću Teu, polako se sprema za povratak na javnu scenu. Ova lepa dvadesetsedmogodišnjakinja završava pripremu svog novog albuma, i tim povodom je odlučila da promeni imidž. Promenila je frizuru, a da bi i liniju dovela do savršenstva, odlučila je da počne da trenira, zahvaljujući čemu je uspela da posle drugog porođaja oslabi više od deset kilograma.

- Pre nekoliko meseci počela sam redovno da odlazim u teretanu i zaista se bolje osećam. Imam više energije i drago mi je da se primećuju rezultati. Sada sam počela da razmišljam i o tome da krenem na časove plesa, jer volim da igram. Pošto dugo nisam radila, treninzi mi mnogo pomažu da se vratim u formu pred izlazak novog albuma - počinje Ana priču za magazin "Hello!".
- Kao i većina žena, nisam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, ali to je samo zato što ponekad sebi postavljam nemoguće ciljeve. Moja želja je da posle dve trudnoće izgledam kao pre deset godina, što nije lako postići. S druge strane, suprug Nikola me veoma podržava, jer kao profesionalni sportista dobro zna da su treninzi i mukotrpan rad najbolje rešenje za uklanjanje viška kilograma, zatezanje kože i oslobađanje od celulita. Za razliku od mene, on je u potpunosti zadovoljan mojim sadašnjim izgledom - objašnjava Ana, koja je nedavno na otvaranju „Fashion Selectiona“ bila u ulozi manekenke, zadivivši publiku svojom novom frizurom.
- Prema komentarima i reakcijama ljudi vidim da sam uradila pravu stvar. Nisam imala nameru da drastično menjam izgled, samo sam poželela da nešto uradim sa kosom jer mi je stara frizura dosadila. Ipak, smatram da su za moj sadašnji izgled najzaslužniji ispunjenost i zadovoljstvo zbog života kakav imam, pa samim tim zračim pozitivnom energijom i uvek sam nasmejana.
Dok priprema novi album, popularna pevačica svaki slobodan trenutak provodi sa članovima porodice i otkrivada njene kćerke već đuskaju kod kuće u ritmu njenih novih pesama.
- Pošto poslednjih dana stalno preslušavam pesme da bi čula svaki detalj, Nina već zna tekstove napamet i peva zajedno sa mnom, dok Tea igra po kući uvek kada čuje neku moju numeru. Kažu da su deca najiskrenija publika, pa ako njih dve ovako reaguju, onda za mene nema zime - iskrena je Ana koja je kćerke nedavno upisala u vrtić.
- Doskoro smo imali dadilju, ali pošto su njih dve porasle, odlučili smo da ih upišemo u vrtić. Trenutno su u fazi da stalno provociraju jedna drugu, ali ih ja učim da moraju da se vole i maze, baš kao moja sestra i ja.
Prema rečima atraktivne pevačice, u njenim novim pesmama najviše će uživati dame, a emotivna ispunjenost koju oseća poslednjih godina sigurno će se čuti i u njenim novim melodijama.
- Pesme će biti takve da će devojke u njima najviše uživati. Pune su emocija, ima lepih i nežnih tekstova, kao i onih pobedničkih i ohrabrujućih za lepši pol, a meni je posebno draga jedna balada - zaključuje Ana.

Piše: Ivana Nikolić

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti