Ivana Bajić posetila drugaricu u Valensiji

Ivana Bajić posetila drugaricu u Valensiji

21/05/2011

0

Simpatična voditeljka emisije „Ja imam talenat“ Ivana Bajić gledaoce je osvojila neposrednošću i prirodnim ponašanjem pred kamerama, a otkako je taj veoma gledani šou počeo, u novoj sezoni, na „Radio Televiziji Srbije“, gotovo da nema dana odmora. Hiperaktivna Ivana, koju televizijska publika pamti od pre nekoliko godina kao voditeljku emisije „Go play“, iskoristila je slobodne dane i za prvomajkse praznike otputovala u Valensiju, kako bi se odmorila od posla i uživala u čarima jednog od najlepših gradova Evrope.
Za magazin „Hello!“, zgodna voditeljka kaže da će prvu posetu jednom od naposećenijih turističkih destinacija zauvek pamtiti.
- Ovaj grad u Španiji ne nazivaju uzalud biserom mediteranske obale. Boravila sam kod prijateljice Đurđe i ovo je prvi put da boravim u Valensiji. Moja drugarica je učinila sve da nam nijedan minut ne bude dosadan. Mnogo zanimljivosti i lepota grada sam obišla. Posebno mi se dopao park "Turia", božanstvene vegetacije, kao i istoimena reka koja je nekada proticala kroz Valensiju, a danas je na mestu nekadašnjeg korita te reke. Obišle smo muzej nauke i okeanopark koji čine veliki umetnički kompleks. Valensiju često turisti nazivaju gradom umetnosti i nauke, zbog brojnih zanimljivih i vrlo posećenih muzeja, kao i kulturnih znamenitosti.
Šarmantna crvenokosa voditeljka kaže da ju je vreme poslužilo, pa je sa drugaricom nesmetano mogla da uživa u šetnji, u restoranima pored plaže, kao i u noćnom provodu, koji je odličan.
- Odlika ovog grada su dugačke lepe plaže koje se prostiru unedogled, odlična hrana i raznovrstan noćni život. Posetile smo najbolje diskoteke, a u restoranima sam probala najraznovrsnije paelje, tradicionalno špansko jelo na bazi pirinča, a pored toga, najčešće smo naručivale plodove mora. Pored toga, uživale smo u tradicionalnom španskom plesu koji narod igra po ulicama ovog fantastičnog grada. Mogu da zaključim da je Valensija na mene ostavila snažan utisak - kaže Ivana, koja se vratila svojim obavezama na zahtevnom projektu koji vodi u tandemu sa glumcem Vladom Aleksićem.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin