Ivana Bajić: Luksuz samo za odabrane

Ivana Bajić: Luksuz samo za odabrane

Autor: | 05/06/2011

0


Da svaka roba ima svog kupca, najbolje potvrđuje održana prva Galerija luksuza u Srbiji. Samo 500 privilegovanih, u kući kralja Petra Prvog na Senjaku, imalo je priliku da jednosatnim obilaskom razgleda skupocene i glamurozne eksponate.
Od čamca i automobila preko torte ukrašene „Svarovski” kristalom, vredne 2.500 evra, i naočara kakve nosi pevačica Kristina Agilera do nameštaja italijanskih renomiranih proizvođača, ponuđeno je zvanicama - među kojima su bili biznismeni, predstavnici stranih kompanija, poznati sportisti i glumci, predstavnici ambasada. Sve je organizovala Ivana Bajić, voditeljka serijala „Ja imam talenat“.
- Inspiraciju za ovaj projekat pronašla sam u sličnim projektima koji se organizuju širom sveta. Želja mi je da na jednom mestu okupim ne sve, ali neke od najluksuzniji brendova koji se trenutno mogu naći na domaćem tržištu u jednom glamuroznom prostoru - vili kralja Petra Prvog koja svojim autentičnim ambijentom jeste pravo mesto za predstavljanje premijum proizvoda, ali i naše tradicije - kaže Ivana.
Vila kralja Petra Prvog pored ulaznog foajea raspolaže sa osam izložbenih prostorija raspoređenih na tri nivoa i ovaj projekat je zamišljen kao svojevrsna šetnja kroz različite ambijente koji oslikavaju luksuzan način života nekada i sad. U Galeriji luksuza prezentovali su svoje brendove: „Frey Wille“, „Yason“ sa brendovima „Mont Blanc“, „Tom Ford“ i „Swarovski“, „Porsche Beograd Ada“ sa „audi A7“, „Davidoff“, „Bang& Olufsen“, „Lusso“ sa brendovima „Armani“ i „Busnelli“, „Distante“ sa brendom „Lanvin“, „Goga Nautica“ sa „Cris Craft Lancer 20 Woody“, „Nina Ricci L’air du Temps“ by Phillipe Starck, „Giordano Torresi“, šampanjac „Bollinger“, restoran „2.0“ i „Tintolino family“.

Takođe, u jednoj od galerijskih prostorija posetioci su mogli da vide neke od luksuznih predmeta iz davne prošlosti Beograda, kao i one koje su koristile dinastije Obrenović i Karađorđević.

- Galerija luksuza je osmišljena kao projekat koji ne želi da promoviše samo materijalne vrednosti već i kvalitetan način života kroz povratak pravim vrednostima kroz srpsku istoriju i tradaciju - kaže Nenad Radujević, vlasnik modnog studija „Klik“, a glumac Branislav Lečić koga smo zatekli u vili, kaže da mu je bilo „zadovoljstvo da predstavlja ‘Davidoff Magnum’, prvu cigaretu koju je Zino Davidof stvorio“.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti