Ivana Bajić: Veridba kao epilog razbuktalih strasti

Ivana Bajić: Veridba kao epilog razbuktalih strasti

Autor: | 12/12/2011

0

Dvadesetdevetogodišnja Ivana Bajić, voditeljka emisije „Ja imam talenat“ na „Radio-televiziji Srbije“, već na prvi pogled osvaja svojim šarmom. Otkako je u vezi sa uspešnim Beograđaninom Aleksandrom Basarićem, emocije su joj dale polet i u poslu. Velika ljubav između atraktivnog para rodila se letos iz prijateljstva. Šest meseci kasnije par se verio i otputovao u živopisni Brazil da bi uživao u svojoj zaljubljenosti daleko od Beograda.
Iako su prijatelji lepe producentkinje prošle nedelje govorili da je Ivana 29. novembra izgovorila sudbonosno „da“ svom godinu dana starijem partneru u Brazilu, atraktivna voditeljka za magazin „Hello!“ je to demantovala.
- Nismo se venčali iako nam je to u planu. Kada se budem venčala, ta vest neće dospeti u javnost, jer je to za mene vrlo intimna stvar. Istina je da smo se verili, ali neću vam tačno reći kada - zagonetna je bila energična Ivana koju, osim atraktivnog izgleda, krase duhovitost i spontanost.
Verenici trenutno obilaze zemlje Južne Amerike. Osim u Brazilu, već su bili u Urugvaju i u Argentini. U januaru će ponovo boraviti u Rio de Žaneiru koji je ostavio poseban utisak na Ivanu. Ona i Aleksandar su očarani Brazilom, koji obilaze i upoznaju uz pomoć velikog broja prijatelja.
- Ovaj grad je potpuno lud, nudi pregršt dobrih i zabavnih stvari. Ovde imamo mnogo divnih prijatelja koji nas upoznaju sa svim dobrim sadržajima, pa sam praktično iscrpljena od dobrog provoda - kaže televizijsko lice koje je od ove sezone i scenaristkinja serijala „Ja imam talenat“.
Ivana je magazinu „Hello!“ prvi put otkrila da se zaljubila u Aleksandra.
- Duže vreme Amor, anđeo ljubavi, pokušavao je da nas spoji, ali pošto smo oboje previšenonšalantni prema životu uopšte, iznervirao se i odlučio da nas kazni pa nas je gađao sa deset ljubavnih strelica. Pri prvom poljupcu smo poludeli od ljubavi i čini mi se da ćemo se istopiti od strasti - duhovito je u svom stilu rekla Ivana koja je krajem avgusta obradovala dečka posetom Parizu i krstarenjem Senom kako bi proslavili njegov rođendan.
- Krajem avgusta bio je Sašin rođendan. Odvela sam ga u Pariz jer tamo najbolje pakuju poklone. Poklon sam mu predala na prelepom brodu “The Bateaux Mouches” koji plovi Senom. Zvuci klavira, romantičnavečera i prelep pogled na najlepše tvorevine Pariza bili su samo mašnicana poklonu, dok je numera „Happy Birthday” odsvirana na violini, tik uz naš sto. Potpuni vrhunac je bila ogromna čokoladna torta sa vatrometom koja je ispraćena velikim aplauzom svih gostiju na brodu. Posle toga otišli smo na čuveni šou “Crazy Horse”. Pariz je jedan od mojih omiljenih gradova. Dvoje zaljubljenih ne mogu da nađu bolje utočište za hedonizam - rekla je harizmatična voditeljka koja je istakla da je njen izabranik uz nju postao fan emisije koju ona sa uspehom vodi sa kolegom, glumcem Vladimirom Aleksićem.
- Saša ne gleda preterano televiziju. Ne pridaje posebno pažnje tome sto sam javna ličnost, ali znam da je postao veliki fan serijala “Ja imam talenat”, nije propustio nijednu emisijuuživo. Moji prijatelji, među kojima ima poznatih ličnosti, fenomenalno su odreagovali na Sašu i svi se lepodružimo i izlazimo. Ljubav je za mene veliki pokretač, snaga koja me ispunjava da se borim za stvari u koje verujem - rekla je Ivana, ostvarena na privatnom i poslovnom planu, a pored toga se istakla i kao idejni tvorac projekta „Doggy Style“, koji za cilj ima pomoć napuštenim psima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još