Ivana Bajić: Nova ljubavna priča

Ivana Bajić: Nova ljubavna priča

Autor: | 23/09/2011

0

Voditeljka emisije „Ja imam talenat“ Ivana Bajić otpočela je strasnu vezu sa Beograđaninom Aleksandrom Basarićem. Sa atraktivnim mladićem, koji se školovao u Moskvi, voditeljka se družila nekoliko godina pre nego što su otpočeli romansu. Posle mesec dana zabavljanja, Ivana je odlučila da partneru priredi nesvakidašnje iznenađenje za njegov rođendan. Obradovala ga je putovanjem u Pariz, gde je zaljubljeni par proveo nezaboravni romantični odmor. Nadahnuta ljubavlju, u duhovitom stilu, za magazin „Hello!“ Ivana opisuje kako je počela da se zabavlja sa Aleksandrom.
- Anđeo ljubavi Amor dugo već, skoro čitavo proleće, pokušavao je da spoji Aleksandra i mene. No, kako smo oboje previše nonšalantni prema životu, iznervirao se i odlučio je da nas „kazni“. Pre izvesnog vremena gađao nas je gađao sa deset ljubavnih strelica, tako da smo pri prvom poljupcu poludeli od ljubavi - kaže voditeljka koja će se uskoro, u trećoj sezoni emitovanja emisije „Ja imam talenat“, pojaviti u sasvim novom izdanju, sa novom bojom kose i frizurom.
Ivana otkriva detalje lepog gesta koji je nedavno načinila, kada je svog izabranika za njegov rođendan povela na put iznenađenja.
- Krajem avgusta bio je Sašin rođendan. Odlučila sam da mu poklonim boravak u gradu nad kojim je mesec najlepši, a nebo posuto zvezdama. Odvela sam ga u Pariz, jer tamo najbolje pakuju poklone. Poklon sam mu predala na prelepom brodu „The Bateaux Mouches“ koji plovi Senom. Zvuci klavira tokom krstarenja, romantična večera i fantastičan pogled na najlepše građevine Pariza bili su „mašnica“ na poklonu. Poseban trenutak bilo je izvođenje pesme „Happy Birthday“, koja je odsvirana na violini tik uz naš sto, kao i iznošenje ogromne čokoladne torte sa vatrometom, što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom svih gostiju na brodu. Posle takvog doživljaja morali smo da posetimo čuveni šou „Crazy Horse“. Pariz je jedan od mojih omiljenih svetskih gradova. Najlepša vina, brojni bistroi, duge romantične šetnje kroz prelepe parkove, vožnja brodom po Seni, zbog svega toga dvoje zaljubljenih ne može da nađe bolje utočište za uživanje od ovog. Najlepše popodne proveli smo u Versajskom dvorcu u kome se na kraju parkova i fantastične Apolonove fontane nalazi kanal u obliku krsta gde se iznajmljuju mali čamci sa veslima. Gledati zalazak sunca na taj način je nezaboravno iskustvo - kaže Ivana koja ističe da njenom dečku nije bitno što je ona poznata televizijska voditeljka.
- Saša ne gleda preterano televiziju, a i ne zna većinu domaćih poznatih ličnosti. Čini mi se da ne pridaje posebnu pažnju tome što sam javna ličnost, ali znam da je postao veliki fan serijala „Ja imam talenat“ i da nije propustio nijednu emisiju uživo. Moji prijatelji, među kojima ima poznatih, fenomenalno su prihvatili Sašu i svi se lepo družimo i izlazimo - kaže Ivana koja je i producentkinja. Njen projekat za pomoć psima, revija „Doggy Style“ koju je prikazala u okviru „Nedelje mode“, proširuje se na edukativnu kampanju.
- Za sve što radim bitna je ljubav. Ona je moj veliki pokretač jer mi daje snagu koja me ispunjava da se borim za stvari u koje verujem, među kojima je projekat „Doggy Style“. U saradnji sa Vladom Terzinom i Bojanom Lekić pripremam novu kampanju sa željom da pružimo zaštitu i pomoć svim nezaštićenim psima. Što se tiče televizijskog rada, prošle sezone smo postigli veliki uspeh sa emisijom: četiri hiljade novih kandidata se prijavilo za učestvovanje u trećoj sezoni najvećeg takmičarskog šou-programa. Posle kastinga u nekoliko srpskih gradova, gledaocima će uskoro biti zanimljivo da vide iznenađenje koje se odnosi na žiri - zagonetno završava svestrana dvadesetdevetogodišnjakinja.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još