Neda Ukraden: Odmor na turskoj obali

Neda Ukraden: Odmor na turskoj obali

Autor: | 21/07/2011

0

Naša poznata pevačica Neda Ukraden ovog leta odlučila je da odmor provede u luksuznom turskom letovalištu Kemer, gde je boravila deset nezaboravnih dana. Ova atraktivna dama je boravak na moru iskoristila da obiđe prelepe plaže na Sredozemnom moru, ali i da uživa u svim blagodetima hotela. Budući da ranije nije bila u ovom mestu, Neda je obišla čitav grad koji ju je oduševio, a pošto sa ovog letovanja nosi samo lepe uspomene, sigurna je da će se vratiti u ovo mondensko letovalište, privlačno za turiste iz čitavog sveta.
- Iza mene je veoma naporan period. Naime, poslednjih meseci sam mnogo nastupala što me je iscrpelo i odmor mi je bio preko potreban. Od početka godine sam imala četrdeset koncerata, a i početkom leta sam dosta nastupala na hrvatskom i slovenačkom primoriju tako da sam jedva čekala da izdvojim slobodno vreme i odem na more - kaže Neda.
- Mnogi moji prijatelji i poznanici već su letovali u Kemeru i o tom letovalištu sam čula samo najlepše pa sam odlučila da ga ove godine i ja posetim. I nisam pogrešila. Provela sam deset nezaboravnih dana tokom kojih sam imala dovoljno vremena da uživam u moru i suncu, a koristila sam i mnoge prednosti luksuznog hotela u kome sam odsela - objašnjava ova atraktivna dama koja je gotovo svakog dana odlazila na masaže i trudila se da se maksimalno opusti.
- Danju sam se uglavnom kupala i sunčala na plaži, vodeći računa da na suncu budem samo pre podne pošto znam koliko sunčevi zraci mogu da budu štetni za kožu i zdravlje uopšte. Uveče sam odlazila u šetnje, uživala sam u izvrsnim restoranima i specijalitetima, kako turskim tako i iz čitavog sveta koji se tamo služe - kaže ova lepa dama koja i u šestoj deceniji, zahvaljujući pravilnoj ishrani i fizičkoj aktivnosti, održava idealnu liniju na kojoj bi joj pozavidele i mnoge mlade žene.
Poznata pevačica će se, po povratku kući, posvetiti svom poslu. Mada godinama svakog leta odlazi i u svoju kuću u Lepetanima u Crnoj Gori, ovog puta to verovatno neće učiniti.
- Imam mnogo obaveza ovog leta, tako da verovatno neću otići u Lepetane. Međutim, pošto često nastupam u Hrvatskoj i Sloveniju sigurno da ću imati priliku da u avgustu posetim poznata letovališta u tim zemljama - zaključuje Neda.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin