Neda Ukraden: Prvo letovanje sa unukama

Neda Ukraden: Prvo letovanje sa unukama

Autor: | 02/07/2012

0

Pevačica Neda Ukraden nedavno je sa kćerkom Jelenom Bilbijom, zetom Predragom Minovićem i petomesečnim unukama Nedom i Aleksandrom otputovala u Lepetane, gde će devojčice provesti svoje prvo letovanje. Poznata dama će sa porodicom provesti nekoliko dana, posle čega se vraća brojnim obavezama koje je očekuju.
- Unuke lepo napreduju. Na moru će provesti dva meseca. Jelena i Predrag tek u septembru planiraju da se vrate u Beograd. Ja neću moći da ostanem dugo sa njima, jer imam mnogo zakazanih nastupa. Ovog leta neću ići na odmor, a pošto pevam u celom regionu i šire, tačnije od Alpa do Crnog mora, trudiću se da u primorskim mestima u kojima nastupam ostanem koji dan duže kako bih se malo i odmorila - kaže za magazin Hello! Neda koja je nedavno sa kolegom Kemalom Montenom nastupila na festivalu „Melodije Mostara“ koji se svake godine u junu održava u tom gradu.
- Nastupili smo sa našom novom pesmom „Ako smo vrijedni te ljubavi“ i osvojili gran pri „Zlatno sunce“ zbog čega sam vrlo ponosna. Bilo nam je predivno u Mostaru - zaključuje Neda Ukraden.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti