Neda Ukraden: Vredan dar za najmilije

Neda Ukraden: Vredan dar za najmilije

Autor: | 24/03/2012

0

Popularna pevačica Neda Ukraden ove godine ima mnogo razloga za slavlje. Osim što je u januaru postala baka bliznakinja Nede i Aleksandre koje su dobili njena kćerka Jelena Bilbija i zet Predrag Minović, ova lepa dama uskoro će objaviti i novi CD koji je spremala u saradnji sa prestižnim kompozitorima iz regiona. Pauze između snimanja u studiju ponosna baka koristi kako bi provodila vreme sa svojim unukama, a nedavno je kćerki i zetu kupila i džip kao dar što su joj podarili dve preslatke devojčice.
-To je moj poklon njima za rođenje dece. Želela sam da imaju nešto vredno i korisno od mene tim povodom. Odlučili smo se za veliki porodični automobil kako bi u svakom trenutku u njega mogli da smeste svu bebi-opremu koja im je sada preko potrebna - počinje priču Neda.
- Sve slobodno vreme koristim kako bi bila sa mojim bliznakinjama. Interesantno je da Neda više liči na mene od Aleksandre i fizički, ali i po karakteru. S obzirom na to da ima veoma jak glas, ne bi me čudilo da, kada poraste, krene mojim stopama. Jelena se odlično snašla u ulozi majke i od svih pedijatara dobila je samo pohvale kada je reč o briga o bebama. I Peđa se odlično pokazao, a meni je najlepše kada vidim njih dvoje kako u naručiju drže jedan jednu, a drugi drugu bebu - objašnjava pevačica.
-Trudim se da uvek kada mi to vreme dozvoljava pomognem Jeleni u svemu što je potrebno i da je odmenim kada je u pitanju briga o devojčicama. Kao i svakoj baki, ništa što je vezano za moje unuke ne pada mi teško.
Ponosna baka ne zapostavlja ni karijeru, pa tako privodi kraju snimanje novog albuma na kojem će se, pored solo numera, naći i tri dueta koje je snimila sa Kemalom Montenom, Željkom Vasićem i Zlatkom Pejakovićem.
-Poslednjeg dana marta imaću promociju albuma u Zagrebu i potrudiću se da u isto vreme objavim album i za naše tržište gde još nisam odlučila ko će mi biti izdavač. Veoma sam zadovoljna novim pesmama i smatram da će ovo biti moj najbolji album do sada. Sarađivala sam sa najboljim autorima iz čitavog regiona i verujem da će se i publici dopasti ono što sam prethodnih meseci naporno spremala. Jedino mogu da otkrijem da će na CD-u biti nekoliko predivnih balada - iskrena je Ukradenova čije koncerte obožava publika, kako u regionu tako i širom Evrope.
-Poslednja dva nastupa imala sam u Nemačkoj i bilo je predivno. Pevam svakog vikenda širom Evrope i uvek vladaju dobra atmosfera i energija - zaključuje lepa dama.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin