Neda Ukraden peva, snima i čuva unuke

Neda Ukraden peva, snima i čuva unuke

Autor: | 23/02/2012

0

Uprkos novoj ulozi bake koju je dobila kad je njena kćerka Jelena rodila dve devojčice, Neda Ukraden iz dana u dan potvrđuje da joj zasluženo pripada epitet jedne od najuspešnijih pop pevačica u regionu. U decembru je imala 12 nastupa, a takvim koncertnim tempom nastavila je i u ovoj godini. Pored toga, sa duetom iz Slovenije Klea i Kim završila je spot za zajedničku pesmu “Nije ti dobro”, dok u studiju snima i ostale numere za svoj novi album.
- Naravno da najviše uživam u ulozi bake. Unuke Neda i Aleksandra su moja najveća radost u životu. Sad znam da ću posle svakog nastupa još više žuriti kući, samo da ih što pre vidim i poljubim. Opremila sam im sobu i pre nego što su se rodile. S njihovim dolaskom na svet, mojoj sreći nema kraja - priča Neda za “Novosti”, i dodaje da je, bez obzira na mnogobrojne poslovne obaveze, uvek spremna da pomogne kćerki i zetu:
- Volim da pričuvam bebice, a Jelenu i Peđu često obradujem nekim od mojih specijaliteta kako ne bi gubili vreme oko toga, već više bili posvećeni kćerkama.
O duetu koji je snimila sa duetom “Klea i Kim” Neda kaže da se raduje što je pesma dobro prihvaćena.
- Drago mi je, kako zbog mene, tako i zbog tih divnih devojaka koje su u Sloveniji veoma poznate, one su i njihove državljanke, ali su britanskog porekla. Autor pesme je moj klavijaturista Dušan Bačić, koji je uradio i moja prethodna tri hita, “Na pola puta”, “Na Balkanu” i “Tetovaža”.
Pevačica otkriva da je spot za pesmu “Nije ti dobro”, koji je sve gledaniji na “Jutjubu”, snimila u hotel-kazinu Kongo, u Grosuplju, malom mestu u Sloveniji.
- Oni su nam rado izašli u susret u vezi snimanja, dok bi nam svugde kod nas to debelo naplatili. Ugostili su čitavu ekipu od gotovo sto ljudi. Ova pesma, koja se u engleskoj verziji zove “Grls Najt”, naći će se i na mom novom albumu koji će izaći uskoro. 
U slovenačkom hotelu, u kojem je snimala spot za pesmu “Nije ti dobro”, Neda ima sobu sa njenim imenom:
- Tačno je, ali nemam samo ja već i druge poznate ličnosti s ovih naših prostora koje su tamo boravile: Tereza, Čola, Džiboni, Severina, Petar Grašo... Na vratima tih soba stoji zvezda i naša imena. Svakako da ima gostiju hotela koji se vrlo rado odlučuju da prespavaju u sobi u kojoj su boravili njihovi ljubimci - otkriva pevačica.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin