Darko Lazović: Fudbaler nežnog srca

Darko Lazović: Fudbaler nežnog srca

Autor: | 30/09/2011

0

Bez obzira na to što talentovani fudbaler crveno-belih Darko Lazović ima samo dvadeset godina, po zrelom razmišljanju i životnim stavovima ovaj sportista odaje utisak osobe koja stoji čvrsto na zemlji. I pored toga što postiže izuzetne rezultate na terenu, čime je potvrdio neosporan sportski kvalitet, mladi Čačanin deluje vrlo skromno dok za magazin Hello! govori o skladnoj i harmoničnoj emotivnoj vezi. Svoju izabranicu Ivanu Vujović, sa kojom je tri godine u vezi, upoznao je u rodnom gradu preko zajedničkih prijatelja.
- Najpre smo se družili, ali ubrzo sam shvatio da mi u svemu odgovara i da je prava devojka za mene. Poželeo sam da budemo u vezi - iskren je fudbaler, čije se preseljenje iz Čačka u prestonicu Srbije podudarilo sa Ivaninim početkom studiranja u Beogradu.
- Sve se lepo uklopilo i više od godinu dana živimo u Beogradu pod istim krovom. Zajednički život nam je još više učvrstio vezu. Ivana sa uspehom pohađa studije na Ekonomskom fakultetu. Naša veza funkcioniše besprekorno duže od tri godine, tokom kojih smo jedno drugome bili najveća podrška - kaže uspešni sportista koji ima dosta obaveza prema svom klubu, kao i njegova devojka na fakultetu.
- Kada ja treniram, ona obično sprema ispite. Ne propušta nijednu moju utakmicu i sa velikom pažnjom ih gleda. I kada igram van Beograda, često dođe da me gleda, što mi mnogo znači. Ako u budućnosti budem potpisao ugovor sa nekim inostranim klubom, sigurno će i ona otputovati sa mnom, ali fakultet neće zapostaviti, studiraće vanredno - kaže Darko koga je Ivana osvojila lepotom, ali ga je u potpunosti opčinila i svojim stavovima i razmišljanjima.
- Volim ambiciozne devojke i voleo bih da, kada završi fakultet, nađe posao koji će je ispuniti. Dopada mi se kada devojka ima sopstvena interesovanja, ali ne bih imao ništa protiv ni kada bi pauzirala sa obavezama na fakultetu jer bismo, ako dođe do fudbalskog transfera, boravili u inostranstvu.
Nedavno je ovaj par proveo sedam dana na letovanju u čuvenom luksuznom hotelu Adam i Eva u Antaliji.
- Želeo sam da letujem u ovom hotelu koji je pre nekoliko godina proglašen za najbolje dizajniran na celom svetu. Uživali smo plivajući u bazenu impozantne veličine. Haj-tek apartman, u kome smo bili smešteni, a koji menja svetla me je oduševio. Poseban doživljaj za mene je bila večera u slepom restoranu u kome se jede u potpunom mraku da bi čulo ukusa bilo izoštrenije - priča Darko i ističe da njihova veza nijednom nije imala prekid i da se njihovi roditelji odlično slažu. Sportista iskreno kaže da bezrezervno može da računa na Ivanu, koja je uvek uz njega kada mu je to potrebno.
- Život sa profesionalnim sportistom nije lak. Stalno sam u karantinu i na treninzima. Zbog toga mi njena podrška mnogo znači od početka naše ljubavi. Ona je uz mene i kada je loše, a ne samo dobro.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti