Vladimir Volkov: Uzbudljiv boravak u Dubaiju

Vladimir Volkov: Uzbudljiv boravak u Dubaiju

Autor: | 29/06/2012

0

Levi bek Fudbalskog kluba „Partizan“, šarmantni sportista Vladimir - Vova Volkov, nedavno se vratio iz Dubaija, gde je nedelju dana boravio sa devojkom Anom Marijom Žujović. Talentovani golgeter je sa šampionkom u fitnesu odseo u luksuznom hotelu „The One & Only Palm“, smeštenom na veštačkom poluostrvu Palm Džumeiri, elitnom delu ovog grada. Zaljubljeni par, uspešni sportisti koji su u emotivnoj vezi tri i po godine, preko dana je bio na plaži ili na hotelskim bazenima.
Vladimir Volkov na odmor je otišao posle naporne igračke sezone, te je par odlučio da ovo ne bude „aktivno letovanje“, već da se potpuno opuste i odmore. Osim nekoliko poseta gradskim šoping molovima, kao i akvaparku, skladni par je veći deo vremena provodio kupajući se u toplom moru.
Atraktivni reprezentativac Crne Gore je tokom letovanja proslavio dvadeset šesti rođendan, a na dan rođenja je upoznao čuvenog engleskog igrača Fudbalskog kluba „Čelzi“ Frenka Lamparda. Da njegov rođendan tog dana protekne bajkovito pobrinula se njegova zgodna partnerka. Ujutru je od osoblja hotela naručila rođendansku tortu, kao i doručak koji im je serviran u krevetu, a posle podne ga je po povratku sa plaže zatekao krevet posut ružinim laticama.
- Upoznao sam prvotimca „Čelzija“ Frenka Lamparda, koji je odseo u istom hotelu kao i mi. Zamenika kapitena poznatog engleskog kluba upoznao sam u bazenu, predstavivši mu se kao fudbaler iz Srbije. Čim sam mu rekao da igram u „Partizanu“, pitao me je za Avrama Granta, bivšeg trenera „crno-belih“, koji je Izraelac. Između ostalog, razgovarali smo i o predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu. S obzirom na to da je reprezentacija Crne Gore, u kojoj ja igram, u grupi sa Engleskom, Lampard i ja ćemo se videti i na terenu. On je na mene ostavio utisak ljubaznog i kulturnog čoveka - za magazin „Hello!“ kaže nadareni igrač Volkov kome je slavljenički dan protekao lepo i uzbudljivo.

Piše: Nadežda Jokić  

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin