Nikola Lazetić: Zvone svadbena zvona

Nikola Lazetić: Zvone svadbena zvona

Autor: | 27/12/2011

0

Bivši uspešni fudbaler Nikola Lazetić, koji je pre nekoliko meseci odlučio da stavi tačku na karijeru vrhunskog sportiste, pred novim je poglavljem života. Kako već godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa Beograđankom Sonjom Marić, vlasnicom elitnog restorana „Šeher“, atraktivni sportista ima ozbiljne planove o ozvaničenju ove bajkovite romanse. Zaljubljeni par će jedno drugome izgovoriti sudbonosno „da“, ali markantni tridesettrogodišnjak ne želi da javnost bude upoznata sa datumom ovog lepog događaja, kao i pojedinostima vezanim za venčanje.
- To je nešto veoma intimno i ne želim to da komentarišem - bilo je sve što je nekadašnji igrač „Vojvodine“ ljubazno rekao za magazin „Hello!“ o lepoj vesti, ostajući pri stavu da privatni život sačuva od medija.
Skladna emotivna veza sa godinu dana mlađom Beograđankom započeta je slučajnim susretom u njenom restoranu. Lepa brineta, koja ima troje mališana iz prethodnog braka, uspešno se bavi privatnim biznisom. Nikola se sa njom zbližio dolazeći redovno u njen restoran, koji se nalazi nedaleko od njegovog doma. Obostrane simpatije su dovele do početka romanse koja je od prvih dana upućivala da je ozbiljna. Zajedno su provodili mnogo vremena i počeli skupa da putuju u inostranstvo. Najpre su zajedno bili u Egiptu, a potom i na Tajlandu, tokom prvih meseci veze, a onda su im zajednička putovanja sa njihovom decom postala „rutinska stvar“. Lazetić iz prethodnog braka ima sina Luku i njihova deca su se lepo uklopila i provodila kvalitetno zajedničko vreme na zimovanjima i letovanjima.
Atraktivni par, koji je od prvog dana zabavljanjanije krio zaljubljenost, gotovo da se nije razdvajao. Nikoli je od prestanka bavljenja profesionalnim fudbalom sve bolje išao privatni biznis. Kao da su se sve „kockice“ složile u životu uspešnog sportiste -imao je više vremena za najmilije, veliku ljubav koja će se ozvaničiti i posao koji mudobro ide. Nedavno je proširio kapacitet njegovog luksuznog spa centra „My spa” na Dedinju.
- Kada sam doneo odluku da se više neću baviti fudbalom, odlučio sam da proširim biznis, pa sam zbog velike potražnje odlučio da proširim spa centar. Pre dva meseca sam  ga proširio za sto pedeset kvadrata, sada ima mnogo veću fitnes i spa zonu - kaže sportista, kome je u svemu što radi najveća podrška Sonja, i njihova deca.
- Moji planovi su da budem maksimalno posvećen svom sinu Luki, da se ne odvajam od Sonje, i da zajedno našu decu izvedemo na pravi put kako bi postali divni ljudi. Želim da zajedno uživamo u odrastanju Luke, Andreje, Nine i Elene, a ostale lepe stvari iz našeg života ću pokušati da sačuvam za nas i naše porodice, kao i prijatelje - rekao je nedavno za magazin „Hello!“ Nikola, kada je najavljivao povlačenje iz profesionalnog fubala. Time je Lazetić aludirao na „slatke planove“ o zajedničkoj budućnosti sa Sonjom i sklapanju braka koje će se uskoro dogoditi u intimnom krugu prijatelja.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin