Aleksandra Gudelj: Dva slavlja za prvi sinovljev rođendan

Aleksandra Gudelj: Dva slavlja za prvi sinovljev rođendan

Autor: | 06/12/2011

0

Voditeljka igre na sreću „Loto“ na „Prvoj“ televiziji Aleksandra Gudelj organizovala je sa suprugom Veljkom slavlje povodom prvog rođendana njihovog sina Milijana. Skladni bračni par se potrudio da priredi idealnu zabavu za njihovog mališana, na koju su pozvali bliske rođake i prijatelje sa kojima su hteli da podele ovaj važan trenutak u njihovom životu.
- Pošto je Milijanov rođendan, 17. novembar, bio radni dan, odlučili smo da slavlje organizujemo narednog vikenda. Zato smo na dan rođendana napravili malu svečanost kod kuće gde su nam došli moji i Veljkovi roditelji, braća i bake i deke, a posle nekoliko dana smo priredili veliko slavlje za stotinu osamdeset zvanica - počinje priču lepa voditeljka.
- Suprug i ja smo odlučili da proslava bude u hotelu „Radmilovac“ nadomak Beograda, jer smo pre nekoliko meseci tu bili na svadbi kod prijatelja i oduševili se kako sve izgleda. Naročito nam se dopalo to što na sredini prostorije postoji kamin, a enterijer bele boje sa zlatnim detaljima, tako da istovremeno odiše toplinom i elegancijom. Pojedini gosti su nam u početku zamerili što nismo pronašli odgovarajući prostor u Beogradu, ali, kada su videli ambijent, shvatili su zbog čega smo baš tu želeli da sinu organizujemo prvi rođendan.
Da bi sve bilo besprekorno, roditelji jednogodišnjeg mališana su se potrudili da angažuju i odličan orkestar supružnika Bobana i Snežane, a Milijan je za tu priliku imao tri torte.
- Bila mi je želja da moj sin ima tortu sa motivima iz crtanog filma „Kralj lavova“, tako da smo imali mamu i tatu lava i malog Simbu. Osim te, Milijan je imao i tortu u obliku Sunđer Boba i jednu sa motivima „Crvene zvezde“, pošto sam ja vatreni navijač tog kluba. Veljko i ja smo se potrudili da naš sin tog dana i izgleda kao pravi mali gospodin, tako da smo mu kupili odelo sa leptir-mašnom koje mu je vrlo lepo stajalo - priča ponosna majka koja nije mogla da izdrži a da ne pusti pokoju suzu radosnicu.
- Suprug i ja smo dočekivali goste, a kada su se svi skupili, otišla sam po sina i u trenutku kada sam ga uvela u salu nisam mogla da zadržim suze. Bila sam   srećna što moj mezimac već puni jednu godinu. Za razliku od većine mališana kojima obično smetaju gužva i glasna muzika, Milijanu je sve to savršeno odgovaralo, sve vreme je igrao i odlično se provodio. Oko deset sati uveče smo ga odveli kući, a suprug i ja smo sa ostalim gostima ostali do četiri ujutru i proslavili ovaj važan datum u odličnoj atmosferi - iskrena je Aleksandra, čiji je sin dobio mnogo interesantnih poklona.
- Dobili smo zaista lepe poklone, među kojima ima mnogo garderobe i igračaka, a poseban dar dobio je od Veljkovog brata koji mu je iz fabrike „BMV“ naručio automobil za jednogodišnjaka iz koga od tada bukvalno ne izlazi, po čitav dan ga vozi po kući. Suprug i ja smo mu takođe kupili nešto posebno, ali volela bih da to zadržimo za sebe - zaključuje atraktivna voditeljka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti