Danijela Jankov: Najzad srećna

Danijela Jankov: Najzad srećna

Autor: | 26/06/2012

0

Da vredi čekati na pravog pokazuje ljubavni polet voditeljke Danijele Jankov. Šarmantna voditeljka popularne emisije „Ekskluziv“, na televiziji „Prva“, posle godinu i po dana statusa „singl“ devojke, uživa u novoj romansi. Emotivnu vezu sa pet godina mlađim ekonomistom Markom Stojkovićem, koji se ranije bavio košarkom, više ne krije u javnosti.
Samo nekoliko dana pošto se vratila sa godišnjeg odmora koji je provela u Turskoj Danijela je ponesena emocijama sa novim partnerom viđena u strasnom zagrljaju tokom noćnog izlaska. Zaljubljeni par nije krio emocije na splavu „Bolivud“, na kojem su uživali u nastupu pevača Adila, razmenjujujući nežnosti cele večeri, i neobazirući se na fotografe.
Atraktivna voditeljka koja karijeru na malim ekranima gradi od 2000. već četiri nedelje uživa u novoj romansi, a njeni prijatelji kažu da u skorije vreme nije tako blistala od zadovoljstva. Godinu i po dana Danijela je bila sama i nije imala partnera, a za to vreme mediji su je dovodili u vezu sa nekoliko potencijalnih izabranika. Lepa Beograđanka, koja 20. juna puni trideset jednu godinu, vrcavo demantovala je u javnosti da je imala romansu sa popularnim pevačem Nemanjom Stevanovićem, nekadašnjim dečkom pevačice Milene Ćeranić.
Danijela iza sebe ima okončan brak sa poznatim bugarskim televizijskim voditeljem i producentom Andrejom Arnaudovim, sa kojim je bila godinu dana u braku, i zbog koga je živela i radila u Bugarskoj. Tri i po godine  proveli su zajedno, a zbog ljubavi prema njemu ona se preselila u Sofiju. Savršeno je naučila bugarski jezik, što joj je pomoglo da postane jedna od veoma traženih televizijskih zvezda u susednoj državi.
Posle kraha braka, vratila se u Beograd i postala još traženije lice na našim malim ekranima. U jednom od retkih intervjua koje je tada našim medijima dala, o okončanom braku i povratku u svoj grad je rekla:
- Optimista sam, mnogo sam naučila, nadam se da sam pametnija, ali obazrivija neću nikad biti. Ničeg se ne plašim, nisam se plašila ni odlaska u Bugarsku.
Sada, u novoj vezi, izgledada je srećna kao nikada ranije. Njen novi partner Marko, skoro dva metra visok,obasipaje pažnjom i nežnostima, zbog čega Danijeli ne silazi osmeh sa lica. Inače, par se nije družio pre otpočinjana romanse. Čim su se upoznali u jednom noćnom klubu, proradili su „leptirići“, i razmenili su brojeve telefona, i ubrzo su otpočeli vezu posle „fatalnog“ susreta.
Iako slika govori više od hiljadu reči, za magazin „Hello!“ Danijela veselo kaže da nova romansa nije nešto što bi trebalo komentarisati za medije.
- Nemam šta da krijem, slike govore za sebe. Iako ne krijem ništa, ipak ne volim da iznosim u javnost detalje o privatnom životu, jer u suprotnom on ne može da ostane privatan - raspoloženo kaže televizijsko lice Danijela, poznata po velikoj profesionalnosti i šarmu.
U jednom od poslednjih intervjua za magazin „Hello!“, šarmantna voditeljka, koja se nekada bavila manekenstvom, istakla je da je uvek spremna za ljubav. Svi njeni prijatelji se slažu u tome da joj je proleće donelo ljubavni polet od kada je u vezi sa Markom.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti