Aleksandra Gudelj: Ostvarila sam sve snove, želim još samo kćerku

Aleksandra Gudelj: Ostvarila sam sve snove, želim još samo kćerku

Autor: | 23/07/2014

0


Šarmantna voditeljka igre na sreću „Loto“ Aleksandra Gudelj nedavno je proslavila svoj trideseti rođendan godišnjicu skladnog braja i tom prilikom napravila odličnu zabavu za bliske prijatelje i rođake. Slavlje u porodici Gudelj počelo je rano po podne kada su se na svečanom ručku okupile porodice harizmatične Zemunke i njenog supruga Veljka, a u centru pažnje bili su njihovi sinovi, trogodišnji Milijan i petoipomesečni Damjan.
- Bila sam euforična i veoma srećna pred svoj rođendan tako da sam se potrudila da tog dana bude sve po mom ukusu - počinje priču slavljenica.
- Prvo smo preko dana bili na porodičnom ručku, gde smo u društvu najbliže familije obeležili moj jubilej. Tom prilikom suprug mi je priredio tortu kao iznenađenje koje nije bilo planirano, ali me je mnogo obradovala. Pravo slavlje počelo je u večernjim satima, a potrajalo je do pet ujutru - otkriva televizijsko lice.
Harizmatična dama za ovu priliku izabrala je crvenu haljinu jer je to boja ljubavi, a i prostor je dekorisan balonima u obliku srca u istoj nijansi.
- Posebnu pažnju posvetila sam osmišljavanju torte jer sam želela da ona simbolizuje moj dosadašnji život. Tako smo na vrhu moj suprug i ja, ispod nas se nalaze naša deca i tri tačke koje simbolizuju našu želju da dobijemo još mališana, potom je tu i grb kluba „Crvena zvezda“, čiji sam vatreni navijač od najranijeg detinjstva i on je deo mog života, a na torti su se našle i neizostavne „loto“ kuglice. S obzirom na to da sam na porodiljskom odsustvu, tokom slavlja izvlačila sam kuglice sa torte pošto mi posao nedostaje i želela sam da se bar na trenutak setim rada na televiziji - rekla je Aleksandra, koja je na slavlju imala četrdeset gostiju.
- Među gostima su bili rođaci, prijatelji i kolege sa televizije. Trebalo je da bude više zvanica, ali su zbog godišnjih odmora neki opravdano izostali. Angažovali smo bend i pevača Nemanju Saletovića i njegovu koleginicu Kristinu koji su nam pesmom upotpunili slavlje. Pesma koju su mi najbliži naručivali bila je „Đurđevdan“ jer je to numera bez koje ne prolaze slavlja u našoj porodici, a po mojoj želji dok sam duvala svećice izvođena je numera „Mili moj“, za koju me vežu mnoge lepe emocije.
Aleksandra, inače diplomirani ekonomista, tvrdi da je do sada uspela da ostvari sve želje o kojima je maštala još kao devojčica i da je izuzetno srećna zbog toga, a jedino što bi volela da joj se desi u tridesetima je da ona i njen suprug dobiju kćerku.
- Sve o čemu sam maštala kao devojčica već mi se ostvarilo. To je pre svega bilo da u roku završim fakultet i da se zaposlim, odnosno da postanem svoj čovek. Na tome sam vredno radila. Ono na šta nisam mogla da utičem, a što sam želela, bilo je da se zaljubim. Srećom, upoznala sam supruga u pravom trenutku kada sam već diplomirala i počela da radim na televiziji. Zavoleli smo se, a potom i venčali i dobili divnu decu. Jedina moja želja sada je da dobijemo i treće dete i da to bude devojčica - iskrena je zgodna brineta koja jedva čeka da se vrati na male ekrane.
- Uživam u ulozi supruge i majke, ali sam se već zaželela svog posla. Pošto su trenutno aktuelni godišnji odmori još ne znam da li ću se u septembru vratiti poslu ili ću još biti kod kuće, ali posle povratka sa godišnjeg odmora, na koji uskoro idem sa porodicom, doneću i tu odluku - zaključuje Aleksandra.


Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još