Nina i Branislav Lečić predstavljaju sina Lava

Nina i Branislav Lečić predstavljaju sina Lava

Autor: | 19/09/2011

0

Popularni bračni par, televizijska voditeljka Nina i slavni glumac Branislav Lečić, svakim danom sve su srećniji, posebno otkako su dobili sina Lava. Svoju ljubav su upotpunili i oplemenili šest meseci posle sklapanja građanskog braka. Sin im se rodio 2. aprila i ponosni roditelji uživaju u svakom danu provedenom sa njim. Već sa tri meseca bio je na svom prvom letovanju. Skladan bračni par letovao je u Budvi, gde je ponosni otac imao predstave u okviru grada-teatra.
Dok ekipa magazina „Hello!“ dočekuje porodicu koja je na fotografisanje došla sa Nininom majkom Gocom, njihovi blaženi osmesi umesto njih govore koliko su srećni i ispunjeni i koliko je njihov harmoničan odnos postao prisniji otkako su postali roditelji. Naravno, glavna zvezda bio je Lav koji je tog dana napunio pet meseci, i čijem je osmehu teško odoleti.
- Ima i na koga da bude fotogeničan. Geni su čudo - smeje se voditeljka „Prve“ televizije koja izgleda bolje nego ikada.
Nina blista od zadovoljstva dok opisuje neprospavane noći zbog bebe, a za to vreme je markantni suprug nežno grli i u svakom trenu pokazuje joj svoju privrženost. Porodična idila oseća se u vazduhu, kao i savršen odnos koji priznati glumac ima sa Nininom majkom. Lav je prvo dete senzualne dugonoge brinete, dok šarmantni glumac već ima sina Ivana i kćerku Anju.
Kako se osećate od kada ste postali majka i koliko roditeljstvo menja čoveka?
Nina: To ostvarenje je najvažnija, najnežnija, ali i najzahtevnija uloga u mom životu. Majčinstvo predstavlja sublimaciju svih uloga koje čovek ili žena dobijaju. Mi nismo samo u ulozi roditelja, već postajemo i deca kada nas naši “mali ljudi” podstaknu da razmišljamo o sopstvenim potezima. Postajemo roditelji i partnerima kada imaju neki problem pa od nas očekuju da ih podržimo. To nije samo roditeljstvo, to je najveći test. Ako ga čovek položi i dete izvede na pravi put, te napravi od njega čoveka, a samim tim ostvari svoju misiju roditeljstva, može smatrati da je uspeo u životu. Čini mi se da ženstvenost, privlačnost i senzualnost dolaze kada žena oseti šta znači držati “ljudski život” u svojim rukama, oblikovati jednu ličnost i stati odgovorno iza svih tih poteza. To daje neku dodatnu snagu, “razbija” komplekse i upućuje pažnju na drugog, a ne samo na sebe. To je evolutivni maksimum u razvoju sopstvenog “ja”.
Na koji način je dete oplemenilo i produbilo vaš odnos?
Branislav: Lav je došao da nas još više zbliži i u ljubavi proveri. Podizati dete je velika radost, ali i veliki rad. Briga ume da ubije ljubavnu želju, zato je brak i utočište i iskušenje za ljubav.
Nina: Verovatno da postoje roditelji kojima je dete bilo način da zadrže partnera, a samim tim i noćna mora što su se odrekli svog ega zarad brige o detetu. Meni je beba, moj Lola, kako ga zovemo, oplemenio dušu. Iako sam neispavana, nisam umorna. Čak i kada bih bila nervozna, izljubila bih ga i “naplatila” mu za sva buđenja poslednjih pet meseci. Poljupci i gugutanje sa njim leče od svih dosadnih i teških trenutaka. Naš odnos se promenio nabolje. Sada smo, kako kaže Leka, saveznici. Imamo nešto neraskidivo zajedničko, a to nešto, odnosno neko, očekuje slogu i zajedničku brigu. Naučio nas je da nešto prećutimo i kada to, inače, ne bismo.
Jeste li zamišljali da će vaš partner biti tako brižan roditelj i suprug?
Nina: Ja sam se i zaljubila u njega kada sam shvatila da je uloga oca najbolja koju je ikada tumačio. To je pokazao, kako odnosom prema Ani i Ivanu, deci iz prvog braka, tako i prema meni. On i ja smo u odnosu i brizi prema Lavu ravnopravni. Menjanje pelena, spremanje hrane, igranje i noćno buđenje za Leku predstavlja pravo uživanje. To tvrde oni koji kažu da se promenio i izgledom i energijom kojom zrači od kada smo dobili prinovu. Iako sam očekivala takav odnos, prijatno sam iznenađena jer sam svedok prenemaganja i odbijanja mnogih očeva koje poznajem da preuzmu i tu vrstu brige prema detetu.
Budući da je Nini ovo prvo dete, kako se snašla u novoj životnoj ulozi?
Branislav: Nina najzad ima svog muškarca. Šalu na stranu, njega će uvek voleti najviše na svetu, više od svih, ali ja se tome radujem. Nina je otkrila odakle izvire večna lepota. Pitajte je, ona zna.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti