Marko Jarić: Žao mi je što Valentina i Adrijana nisu došle u Srbiju

Marko Jarić: Žao mi je što Valentina i Adrijana nisu došle u Srbiju

Autor: | 03/12/2011

0

Košarkaš Marko Jarić doputovao je u Srbiju, ali na njegovu veliku žalost sa sobom nije poveo kćerku Valentinu i suprugu Adrijanu Limu. Par je iskoristio to što je Marko otvorio profil na društvenoj mreži Tviter da razmeni nekoliko poruka iz kojih se vidi da jedni drugima nedostaju.
- Ej, evo i mene. Još uvek ne mogu da verujem da me je žena ubedila na to da otvorim nalog. Nisam pristalica toga da delim svoj privatni život sa bilo kim – napisao je Marko na svom profilu kada je postao aktivan.
Posle par dana Jarić je obavesto svoje prijatelje da je stigao u Beograd, ali i da su mu njegove dve devojke javile da ne mogu da dođu za njim.
- Moje dve devojke su mi javile da ne mogu da dođu u Beograd. Ipak, nadam se da će moći sa mnom da dođu za Božić. Sada moram sve ovo da kažem prodici. Jaoj! Kada budem rekao babi vest, otrovaće me.
Dok je Marko imao zadatak da saopšti roditeljima da im unuka i snaha ne dolaze, Adrijana se takođe požalila svojim prijateljima.
- Užasno mi je krivo što Valentina i ja nismo mogle da idemo sa Markom u Srbiju. Za sve su kriva snimanja koja imam za “Victoria’s Secret”.

Svetski super model je pak pokušala da oraspoloži svog muža pa mu je poslala svoju sliku sa fotografisanja.
- Ovaj Tviter je super stvar, upravo sam dobio sliku od jedne prelepe devojke - napisao je Marko.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin