Zaz dobila nagradu za najprodavaniji album

Zaz dobila nagradu za najprodavaniji album

25/01/2012

0

Pevačica Zaz primila nagradu Export za najprodavaniji album francuskog izvođača u inostranstvu sa ukupno 650.000 albuma prodatih van Francuske. Mlada pevačica nastavlja svoju uspešnu karijeru, a stižu i nova priznanja. Zahvaljujući tome što je van granica Francuske prodala 650.000 albuma, izdavač (Sony Music France) je objavio da joj je početkom nedelje "Bureau Export" uručio nagradu za najprodavaniji album francuskog izvođača u inostranstvu.
Ta nagrada je prvi put dodeljena jednom izvođaču koji je prodao više od 500.000 primeraka albuma na francuskom jeziku van Francuske. Zahvaljujući uspehu u domovini, ali i izvan nje, Sony Music France joj je uručio i dijamantsku ploču.
Na dodeli francuskih nagrada "Victoires de la musique" , "Zaz" će se boriti u kategoriji za najboljeg izvođača godine. Dodela nagrada održaće se 3. marta u pariskom " Palais des Congres".
Interes za "Zaz" je takav da je ona u poslednjih šest meseci najprodavaniji strani izvođač i u Srbiji. Tome je značajno doprineo odličan prijem koju je "Zaz" dobila na svom prvom koncertu u Novom Sadu, a svakako će tek doprineti njen veliki koncert koji će održati ovoga leta u Beogradu.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin