Bojana Barović zbog romanse sa Nikolom Rokvićem planira da svoje poslove fokusira na evropsko tržište kako bi što više bila sa dečkom

Bojana Barović zbog romanse sa Nikolom Rokvićem planira da svoje poslove fokusira na evropsko tržište kako bi što više bila sa dečkom

Autor: | 19/12/2010

0

Novosadsku manekenku sa stalnom adresom u Njujorku Bojanu Barović televizijska publika ima prilike da gleda u rijalitiju „Survivor“ koji se na „Prvoj“ televiziji emituje od utorka do petka od 22 sata do ponoći. Harizmatična brineta uživa u ljubavi sa pevačem Nikolom Rokvićem i svakodnevno boravi u njegovom beogradskom stanu, a često putuju i kod nje u Novi Sad. Manekenka koja je pre boravka na Filipinima snimila nekoliko scena za pilot-seriju u Njujorku otkriva za „Hello!“ da u budućnosti namerava da veći deo poslova skoncentriše u Evropi.
- Desilo se da sam nedavno otputovala u Milano i Pariz i potpisala ugovor za „Mejdžor“, manekensku agenciju koja će me predstavljati u evropskim gradovima. To mi odgovara jer sam u Srbiji, pa ću uz direktne bukinge odlaziti da radim veće poslove. Agenicija me obaveštava dva dana unapred, ali to nije tako strašno, budući da nam više nisu potrebne vize. Imam sve više mogućnosti za dobre reklamne kampanje, pa se radujem što ću više raditi po Evropi.
Bojana je od učešća u rijalitiju boravila u Srbiji zbog obaveza u vezi sa  promovisanjem emisije, kratko boraveći u Njujorku, gde ju je posetio njen partner, sin pevača Marinka Rokvića. Sposobna dvadesetsedmogodišnjakinja kaže da je zbog dobrog posla uvek spremna da prihvati promenu planova, ali i da na njene poslovne odluke utiču emocije.
- Najviše bih volela da ne moram nigde da putujem i da ostanem ovde, da mi Srbija bude baza u budućnosti, zbog veze sa Nikolom. Ipak, ovde nema toliko posla, a posle deset godina u modelingu moram da mislim na finansije. No, uvek ću da biram poslove koji su bliže Srbiji, koliko god sam u mogućnosti. Do kraja januara biću ovde, a onda me očekuje put u Njujork. Čekam poziv producenata serije, jer bi trebalo da snimim deset epizoda serije. To je glumački deo „priče“, a što se manekenskog poziva tiče, Evropa mi odgovara ne samo zbog ljubavi sa Nikolom već i zbog boljih honorara - iskrena je nekadašnja voditeljka sa „Fashion TV“, koja je glumila u popularnoj seriji „How To Make It In America“, koja se prikazuje na kanalu „HBO“, a čiji je jedan od producenata, pored poznatog glumca Marka Volberga, i Džulijan Farino, suprug Branke Katić.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti