Mirka Vasiljević: Ostvarila sam san o velikoj porodici

Mirka Vasiljević: Ostvarila sam san o velikoj porodici

Autor: | 20/02/2015

0

Glumica Mirka Vasiljević, koja je u decembru rodila sina Mihajla, kaže da uopšte nije lako brinuti se o troje dece, ali se polako privikava na tu situaciju. Nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića ističe da je ostvarila san da ima veliku porodicu, ali ne planira više da rađa.
- Sve drugačije funkcioniše kada imate jedno dete, dok je sa troje mnogo komplikovanije. Trudim se da svakom detetu pružim dnevno bar po sat vremena kvalitetnog vremena. Najstariji sin Andreja je u fazi kada ga najviše zanima da se igra s loptom, da crta i uči slova, bez obzira na to što ima samo tri godine. Jednogodišnja ćerka Andreja hoće sve da vidi i dohvati, pa ne smem da je ispustim iz vida, a kad Mihajlo zaplače zbog grčeva u stomaku, moram odmah da se stvorim pored njega - rekla je za “Novosti” Mirka.

Lepa glumica naglašava da joj oko dece najviše pomaže porodica za koju je vezana.
- Kada sam u Srbiji, onda sam kod svojih. Oko dece mi pomažu mama, baka, deka, tetka, pa čak i brat od tetke, za koga sam mnogo vezana. Želela sam da imam troje dece i, hvala Bogu, želja mi se brzo ostvarila. Ne znam šta će sutra biti, ali nameravam da se zaustavim na ovom broju.

Mirka, koja u Akademiji 28 igra u predstavi "Pazi s kime spavaš", na proleće planira da ode u London kod Vujadina, koji igra za tamošnji "Vatford".

- Uveliko prikupljam papire za vizu. Planiram da od marta ili aprila budem po dve nedelje u Londonu sa decom, pa dve nedelje ovde, zbog predstave u kojoj igram.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Vujadin Savić / Instagram; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još