Mirka Vasiljević: Vujadin i ja sklopili smo brak pre četiri godine u Francuskoj

Mirka Vasiljević: Vujadin i ja sklopili smo brak pre četiri godine u Francuskoj

Autor: | 27/04/2015

0

Vest da su se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić konačno venčali, nedavno je preplavila medije, a glumica je ekskluzivno za "Hello!" odlučila da otkrije sve detalje sklapanja braka sa poznatim fudbalerom.
Pošto je njihov drug Đorđe morao da ubrza venčanje zbog administrativnih razloga, glumica je otkrila da su ona i njen izabranik uradili sličnu stvar pre četiri godine.
- Pošto je Vujadin i francuski državljanin, tokom njegove karijere u Bordou, prijatelji i poznanici predložili su nam da se venčamo zbog zakonskih olakšica u Francuskoj. Tada smo u njihovom sudu potpisali takozvani PAKS kojim se daju veća prava parovima koji se na taj način obavezuju pred zakonom, slično kao bračni partneri - govori Mirka i objašnjava da PAKS u Francuskoj postoji već četrnaest godina.
- Ključna razlika u odnosu na brak je jednostavnija procedura prilikom razvoda, budući da je razvod braka znatno komplikovaniji od poništavanja pomenutog građanskog sporazuma solidarnosti, poznatog pod nazivom PAKS. U slučaju njegovog prekida dovoljno je samo potpisati dva dokumenta, dok je razvod braka i te kako komplikovan - objašnjava glumica i dodaje da oni samo u Francuskoj imaju prava kao muž i žena, dok u svakoj drugoj državi to nije validno.

Više o venčanju popularnog para i njihovim planovima za sklapanje braka u Srbiji pročitajte samo u novom broju magazina "Hello!" koji je od danas u prodaji.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti