Rade Šerbedžija na slavlju kod Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Rade Šerbedžija na slavlju kod Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Autor: | 25/07/2015

0


Prethodnih godina Lepa Brena (54) i njena porodica unajmljivali su jahte tokom odmora, a od ovog leta mogu da odmaraju na svom plovilu. Boba Živojinović (52) kupio je gliser dugačak 19 metara i tako iznenadio suprugu i sinove.

- Već neko vreme planirali smo da kupimo plovilo jer svi u porodici volimo more i taj način opuštanja. Međutim, Boba nas je sve iznenadio kad je rekao da je kupio gliser, odnosno manji brod koji je dugačak 19 metara. I sada, evo, krstarimo po Hrvatskoj - rekla je Lepa Brena za "Blic".

Pevačica se i na društvenim mrežama pohvalila fotografijom na kojoj je sa mužem i naslednicima Stefanom i Viktorom pozirala na gliseru dok su plovili oko Krka, a pokraj porodične slike ostavila je komentar u kojem je pozdravila svoje fanove sa "sunčanog Jadrana".

Poznati supružnici nastavili su provod na Jadranskom moru i sinoć obeležili dva važna datuma - 25. godišnjicu od legendarnog koncerta u Sofiji, kada je na stadionu "Vasil Levski" Brena nastupila pred 100.000 ljudi i Bobin rođendan.

Jedan od gostiju porodice Živojinović bio je legendarni glumac Rade Šerbedžija. Prijatelji su uživali u zvucima tamburaša, a deo atmosfere sa zabave Brena je podelila na Tviteru.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Lepa Brena / Twitter

Slične Vesti