Lepa Brena i Boba Živojinović renoviraju vilu na Bežanijskoj kosi

Lepa Brena i Boba Živojinović renoviraju vilu na Bežanijskoj kosi

Autor: | 25/09/2015

0


Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović rešili su da ove jeseni renoviraju svoju vilu na Bežanijskoj kosi.

Kako „Alo!“ saznaje, poznati bračni par Živojinović svake godine obavlja sezonske radove oko svoje kuće, pa su to učinili i sada.

- Boba i Brena svake godine obavljaju radove oko kuće i unutar nje. Obično angažuju majstore početkom jeseni, jer tada im vreme ide naruku, nije mnogo vruće, a ni hladno, pa ljudi mogu svoj posao lakše da obave. Trenutno imaju oko šest radnika koji su zaduženi za neke sitne popravke u dvorištu i malterisanje fasade. Boba je tu da pomogne šta god treba, ne libi se nijednog momenta da priskoči u pomoć.

 

 

Podsećanja radi, Živojinovići su mir pronašli na Bežanijskoj kosi, u vili koju su uredili po svom ukusu. Kako su pisali mediji, Brena i Boba su prethodne godine uložili oko 200.000 evra u renoviranje svoje kuće, a sve kako bi to zdanje prilagodili svojim sinovima i ispunili im želju da imaju svoje stanove u okviru same vile.

Brena je jednom prilikom naglasila da joj je vrlo bitno da je svoj dom pronašla u mirnom kraju koji je malo dalje od centra grada. Osim ove nekretnine, pevačica i bivši teniser poseduju i stanove u Majamiju i Monte Karlu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Slične Vesti