Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Prvo letovanje sa princom Džordžom

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Prvo letovanje sa princom Džordžom

Autor: | 18/07/2014

0

Kraljevski par princ Vilijam i Kejt Midlton provešće narednih nekoliko nedelja na odmoru sa svojim sinom.

Princ Džordž, koji će u utorak proslaviti svoj prvi rođendan, zajedno sa svojim roditeljima i drugim rođacima boraviće u dvorcu Balmoral u Škotskoj, prenosi "Us Weekly":

Nastavljajući vekovima dugu tradiciju, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža navodno će se ovog leta odmarati na ogromnom imanju u predivnim brdovitim predelima Škotske. Raskošni dvorac u posedu je kraljevske porodice od 19. veka i prostire se na preko 20.000 hektara, uključujući i šume i njive. Ogromno zemljište omogućava komfor članovima kraljevske porodice, pa će Balmoral ovog leta ugostiti i kraljicu Elizabetu, princa Čarlsa, princezu En, kao i druge goste.

Ruralni predeo omogućiće brojne aktivnosti za porodicu, a mali princ dane će provoditi i u bazenčiću na obali reke Di. Ova mala plaža je isto mesto gde je njegov otac provodio tople letnje dane kada je bio dete.

Iako ovaj dvorac pruža manji luksuz nego njihova palata u Londonu, porodica će i dalje uživati u kraljevskom tretmanu. Izvor je otkrio da će se za to brinuti oko 100 članova osoblja koji će im biti dostupni u svakom trenutku, ali dodaje da Vilijam i Kejt nisu zahtevni.

- Oni su veoma nezavisni i čak trenutno nemaju ni stalno zaposlenog kuvara. Oni vole da sami kuvaju.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti