Vojvotkinja od Kembridža: Zablistala u kreaciji Roksande Ilinčić na australijskoj turneji

Vojvotkinja od Kembridža: Zablistala u kreaciji Roksande Ilinčić na australijskoj turneji

Autor: | 16/04/2014

0

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža juče su zajedno sa sinčićem, princom Džordžom, stigli u zvaničnu posetu Sidneju, u okviru svoje australijske turneje. Kao i obično, sve oči bile su uprte u Kejt Midlton, koja je ovog puta zablistala u žutoj haljini koju je kreirala slavna srpska dizajnerka Roksanda Ilinčić. Upadljivu toaletu ona je uklopila sa bež cipelama sa visokom potpeticom i dijamantskim mindđušama, dok je njen suprug princ Vilijam izabrao elegantno plavo odelo. Vojvotkinja od Kembridža i ovog puta pobrala je same pohvale za svoj stajling, a Australijanci su ponosno istakli da su ponosni zbog toga što je izabrala haljinu u žutoj nijansi, s obzirom da je to jedna od nacionalnih boja njihove domovine.
Dok je kraljevska porodica izlazila iz aviona, Kejt je u naručju držala svog sina, a stanovnici Sidneja, među kojima je bio i australijski premijer i drugi zvaničnici, pozdravili su ih sa oduševljenjem.
Dolaskom u Sidnej, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža započeli su obilazak Australije, nakon što su deset dana proveli na Novom Zelandu.

Autor: Life Content

Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još