Mirka Vasiljević: Proslava trećeg rođendana sina Andreja

Mirka Vasiljević: Proslava trećeg rođendana sina Andreja

Autor: | 29/10/2014

0

Glumica Mirka Vasiljević nedavno je organizovala proslavu rođendana sina Andreja koji je napunio tri godine. Dvadesetčetvorogodišnja brineta potrudila se da tog dana sve bude u znaku njenog mezimca koji je slavio sa svojim drugovima u vrtiću.
- Pošto smo već neko vreme u Srbiji i Andrej ide u vrtić odlučili smo da napravimo proslavu upravo tamo što je njega jako obradovalo jer je na rođendanu imao čak tridesetoro dece. Do sada smo uvek bili u inostranstvu za vreme njegovog rođendana tako da nije imao velika slavlja, a i od ove godine je istinski počeo da se raduje i torti i duvanju svećica - počinje priču Mirka i nastavlja:
- Po njegovoj želji imao je tortu sa motivima fudbala, a u vrtić sam odnela i svećice, vatromet, kapice i trubice za decu tako da je imao pravu malu žurku. Bio je veoma uzbuđen i srećan, a ja sam kao majka bila ponosna na njega. Dobio je mnogo poklona od svojih drugara kojima se veoma obradovao dok ga darovi od ukućana poput patika ili garderobe nisu baš mnogo oduševili - tvrdi poznata glumica i dodaje:
- Nismo želeli da pravimo slavlje u igraonici jer naši prijatelji nemaju decu tako da nismo imali koga da okupimo i mislim da je ovo najbolje rešenje. Tokom vikenda ćemo ugostiti familiju i napravićemo još jednu tortu jer je Andrej najsrećniji kad može da duva svećice i kada ima vatromet - kaže nevenčana supruga Vujadina Savića koju u decembru očekuje i organizacija proslave prvog rođendana kćerke Adrijane, a u januaru će roditi treće dete.

Autor: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti